Dortmund zaustavljen u Hamburgu, PONOVO

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.11.2015.
22:41
Izvor: Sportske.net

Ekipa Borusije iz Dortmunda zabeležila je drugi poraz ove sezone na gostovanju Hamburgu.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Borusija iz Dortmunda posustaje za Bajernom, danas su u okviru 13. kola Bundeslige poraženi na gostovanju Hamburgu rezultatom 3:1.

Imala je ekipa Borusije možda i više prilika za gol na ovom meču, a rekli bismo da je odlučio penal koji je sviran u prvom poluvremenu u korist Hamburga.

Tada je golman Burki napravio diskutabilan penal, sudija je pokazao na belu tačku, a Lasoga je iskoristio ovu priliku za 1:0.

Nakon jedne kontre u prvom poluvremenu pred sam kraj ovog dela igre Hamburg je postigao i drugi gol koji je delo Holtbija na asistenciju Milera.

Početkom drugog poluvremena Humels je poslao loptu u svoju mrežu nakon veoma loše intervencije, a jedini gol za Borusiju postigao je Obamejang u 86. minutu.

Rene Adler je jedan od junaka Hamburga, spasio je 4-5 puta svoj gol od strane opasnih napadača Dortmunda.

Inače, u poslednje četiri utakmice Hamburg je 3 puta pobedio Dortmund, jednom je meč završen nerešeno.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski 9
Friday, 20.11.2015
23:50

HSV se ove godine popravio, za razliku od Stutgarta koji se poslednje dve godine uvek na kraju izvlaci. To ce se desiti i ove godine sa njima. Nadam se da ce se vratiti na stare staze i Stutgart i HSV, ali bi trebali da okusaju Cvajtu, pa da se vrate. Mislim da bi tad bili odlicni kao sto su Herta i Ajntraht Frankfurt

avatar
Ole Gunar Solšer
Friday, 20.11.2015
23:50

Sjajno je Tuhel ukomponovao tim, igraju napadački sa mnogo golova. Šteta za poraz nisu imali sreće autogol, penal promasivali su sanse. Mislim da drugo mesto realan domet i sjajan uspeh. Bajern je ipak trenutno nedostižan.

avatar
Emre Can
Wednesday, 25.11.2015
15:00

Bajern je u Nemackoj vec godinama nedostizan, jedino je Klop uspeo da ih utisa sa 2 vezane titule, takav scenario vise necemo gledati, u narednih 6,7 godina im niko titulu nece uzeti.