Dortmund ubedljiv, Medojević mu olakšao posao!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.12.2015.
19:36
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici 16. kola Bundeslige, Dortmund je pred svojim navijačima savladao Ajntraht iz Frankfurta, koji je čitavo drugo poluvreme odigrao bez isključenog Slobodana Medojevića.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Šesnaesto kolo Bundeslige kompletirao je večerašnjom pobedom Dortmunda nad Ajntrahtom rezultatom 4-1.

Početak meča pripao je gostima, koji su lepim golom Aleksa Mejera poveli sa 1-0, a na odgovor ''Milionera'' čekalo se narednih osamnaest minuta, kada je Mhitarijan krunisao inicijativu Dortmunda - 1:1.

Do kraja prvog poluvremena, u centru pažnje bio je naš internacionalac Slobodan Medojević, koji je najpre ''požuteo'' posle jednog oštrog starta na sredini terena, da bi u samom finišu prvog poluvremena skrivio i jedanaesterac, zbog čega je zaradio i isključenje.

Obamejang nije iskoristio taj penal, poslao je loptu pored gola, pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom, 1-1.

Ali, u nastavku je Dortmund u potpunosti iskoristio prednost igrača više. Obamejagn se u 57. minutu iskupio za neiskorišćeni jedanaesterac, a samo četiri minuta kasnije, Humels je praktično osigurao bodove domaćinu.

Trijumf je još ubedljivijim učinio Adrijan Ramos u 86. minutu, za konačnih 4-1.

Na kraju dodajmo i da je u ekipi Ajntrahta svih 90 minuta odigrao Aleksandar Ignjovski, a Mijat Gaćinović je ovaj meč odgledao sa klupe za rezerve, baš kao i Mijat Gaćinović u domaćem timu.

Podsetimo, Augsburg je ranije danas na svom terenu savladao Šalke sa 2-1.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Sunday, 13.12.2015
21:00

a Mijat Gaćinović je ovaj meč odgledao sa klupe za rezerve, baš kao i Mijat Gaćinović u domaćem timu.

avatar
Sunday, 13.12.2015
20:41

Dva gola je Dortmund postigao iz ofsajda. Mogao je Ajntraht barem do boda, da je sudjenje bilo korektno.

avatar
Jurgen Klopp BVB
Sunday, 13.12.2015
21:15

Koja 2 gola? 4 gol je iz malog ofsajda, a kod drugog je Kagawa bio u liniji, pogledaj snimak pa vidi! nA kako baš ti navijač Bayerna nađeš o sudijama? Kada sam ja spomenuo sudije? Nikada, a mogao sam jer ste u dosta mečeva bili povlašćeni! nMedojevićev prvi žuti zaslužen, start otvorenim stopalom, a penal start sa leđa bio. nNe vidim poentu tvog posta? U kom svetu bi Ajntraht izvukao bod, jednom u prvom poluvremenu prešli centar i to samo kod onog userskog gola, a mi imali u prvom 12 šuteva i bar 5 100% šansi. Mani se ćorava posla kad nemaš argumenata, već pišeš samo da bi provocirao!