Dortmund dobio "pojačanje" pred duel sa Liverpulom

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.04.2016.
19:07
Izvor: Sportske.net

Nemačka ekipa će u prvi susret četvrtine finala Lige Evrope ući jača za trojicu fudbalera koji su bili pod znakom pitanja zbog povreda.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Mats Humels, Sokratis Papastatopulos i Ilkaj Gindogan pojavili su se danas na treningu "Milionera". Sva trojica su uspešno odradila prvi trening nakon povreda, svega nešto više od 48 sati pred duel Lige Evrope sa ekipom, njhovog bivšeg trenera, Jirgena Klopa.

Štoperski tandem Sokrtais - Humels, propustio je pobedu njihove ekipe rezultatom 3:2 protiv Verder Bremena za vikend, a i vezista Gindogan nije bio u sastavu ali on je van terena znatno duže od gore-pomenute dvoijce zbog problema sa povredom stopala.

Kapiten Borusije, Humels, propustio je meč 28. kola Bundeslige zbog istegnuća lista, dok je grčki defazivac imao stomačnih tegoba.

Sven Bender i Matijas Ginter su ih odmenili na pozicijama centralnih bekova u meču sa Bremenom ali mogu da se zahvala Kagavi, Obamejangu i Adrijanu Ramosu koji su svojim pogotcima bili najzaslužniji za trijumf koji im je došao kao sjajna uvertira pred duela sa engleskim Liverpulom koji je na programu u četvrtak uveče.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totalno Iskren
Tuesday, 05.04.2016
20:10

Ne treba njima pojacanje,i sa 2 timom bi pobedili Liverpul.

avatar
äxwell
Tuesday, 05.04.2016
19:39

Liverpulu se vraca Firmino sto je velika stvar! U svakom slucaju ovo ce biti prava poslastica za fudbalske ljubitelje..Dva tima koja igraju jak presing, tu je i atmosfera..Bice lud dvomec....

avatar
la_decima10
Tuesday, 05.04.2016
20:34

you never walk alone....stadion će buktati...