Dokaz slabe odbrane Liverpula - Pogledajte kako fudbaleri stoje kod prekida!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.11.2014.
20:03
Izvor: Sportske.net

Neverovatno loše su stajali fudbaleri Liverpula u meču protiv Čelsija, a ovom prilikom su primili i prvi gol.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

liverpul odbrana

Pogledajte ovu situaciju kod gola Čelsija, četvorica fudbalera u plavom stoje slobodni pored osmorice igrača Liverpula.

Definitivno je, Liverpulova odbrana nije na nivou dobre odbrane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
devotee
Sunday, 09.11.2014
13:44

Evo i ja da napisem komentar vezan za danaslju utakmicu, sve u svemu bruka, kao sto sam prognozirao..Zamislite genija koji ima utakmicu u sredu i izvede odredjen sastav, i iz te postave ako neko odigrao dobro to su ture, lukas i lalana, i na sledecoj tekmi jos vaznijoj cak(mozda) ti nikog od njih ne stavis u prvih 11, vec na klupu, a da ne pricam od genijalnom potezu da pri losem rezultatu ne ubacis lalanu ili lukasa nego guras onog I ALENA, BORINIJA, LAMBERTA! i sad neko neka kaze da je talentovan trener, covek je uzas, a sto se tice igraca koji su igrali, minjole je realno za drugog golmnana neke ozb ekipe, pa i liverpula, daleko je on od prvog golmana pa i nesto slabije ekipe(ni blizu klase), skrtel van forme(mnogo bolje igrao u paru sa agerom i sakoom), lovren nemam komentar, nije on toliko los ali nije on na nivou ozb ekipe, dzonson odlican danas, iako je imao onog smesnog kutinja kao pomoc u odbrani, moreno decko je krilo nije on bek, po meni jos jedan od uzroka lose igre lovrena, sve su svemu obojica nisu za liverpul, moreno pogotovu za tu poziciju, can igrao solidno, onaj gol je rezultat taktike pustanja njegovog prodora suta igre, i taj gol je dao sa vise srece nego pameti,gerard ociglednu mu neodgovara ova negativna atmosfera, i on je odigrao lose, ali kad igra zajedno sa hendersonom nije ni cudo, ovaj henderson je lik lagano zajedno sa canom za neku ekipu tipa barnli, covek samo trci kao muva bez glave, nema lik pojma, kutinjo kreativan pomalo, ali glavni krivac za gol uz morena, prosao ga aspilikueta kao da nije ni postojao, sterling pogubljen, baloteli odlicna tehnika ali totalno pogubljen i nezainteresovan..alen, borini, lambert komicni..sa taktikom man marking sa kutinjom na boku, morenom na beku ne bi dobili ni barnli..jadna postavka, odlican rezultat, kupi prnje br!

avatar
nikolasavic
Sunday, 09.11.2014
00:24

lovren 20 mil. e majko

avatar
konfliktorazmrsivacometar
Sunday, 09.11.2014
09:44

A Nastasic upola jeftiniji i 7 puta bolji,perspektivniji igrac...Ali Breni odlucuje..:)

avatar
PakyCFC
Saturday, 08.11.2014
23:58

Škrtel i Lovren su rupe od igrača za Premier Ligu. To su i sami navijači Liverpoola shvatili. Jedino što je Škrtel veoma borben i gine, ali nije nikakva posebna klasa. Ture odavno ne igra kao što je nekad igrao u Arsenalu. Mankiljo tu i tamo, Moreno dobar ofanzivno, defanzivno veoma slab. Golman slab takodje. Neka lepo dovedu Nastasića, i još jednog štopera, i biće bolje za njih.

avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 08.11.2014
23:10

Odbrana koja je i prosle sezone bila slaba,sad je jos slabija,a napad koji je izvlacio sve greske,je ove sezone komican.....Poremecena atmosfera u timu,nema balansa,dovedena gomila prosecnih igraca.....
Neki su nezainteresovani,pojedini nemaju kvalitet,treci opet se trude,ali je i to na nivou proseka......

avatar
mungos
Saturday, 08.11.2014
22:45

Kriminalna odbrana. ALi kriminalna.

avatar
juelz_santana
Saturday, 08.11.2014
21:59

Odbrana nalik njihovom cempionsip treneru Brendanu!

avatar
barça mes que un clu
Saturday, 08.11.2014
21:23