Dok je Deki pozirao sa Fergijem, i Van der Sar je skrenuo pažnju na sebe

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.05.2017.
23:31
Izvor: Sportske.net

Među brojnim legendarnim asovima koji su se večeras okupili u Stokholmu, tu je bio i nekadašnji golman Mančester Junajteda Edvin van der Sar.

Beta/Jan Kruger/pool photo via AP
Beta/Jan Kruger/pool photo via AP

Povezane vesti

Dok je naš Dejan Stanković pozirao fotoreporterima u društvu ser Aleksa Fergusona, slavni Holanđanin je pre početka meča, u njihovoj neposrednoj blizini pokazao da ga odlični refleksi i dalje služe.

Ovoga puta je hladnokrvno uhvatio jedan telefon koji je poleteo ka njemu. A obližnja kamera je ''uhvatila'' taj trenutak i Van der Sarovu reakciju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 25.05.2017
08:30

Van der Sar kakav stav kakav lik a dok je igrao to je bio golman! ISKRENO kako je bilo dobro gledati fudbal u eri golmana Shmajhela, Van der Sara, Barteza, Kana, Ikera dok je bio mladji,Bufona takodje koji jos uvek traje, Francesko Toldo, a sada ovi novi u premier ligi i spanskoj ligi sve neki meksikanci, kolumbijci, paragvajci, latinosi sto iritiraju pojavama a nijedan nema neki shmek kao gore nabrojanih ikona od golmana.

avatar
United_forever
Thursday, 25.05.2017
07:27

Koji je ovo doktor od golmana :D

avatar
EDO
Thursday, 25.05.2017
01:10

Sto lepo ne napisete da su ga gadjali...da se ovo desilo u Srbiji rekli bi da smo pokusali atentat na njega a posto se desilo kod njih e onda je to samo obican trening golmana mobilnim telefonom...