Dogovor pao - Sterling potpisuje novi ugovor!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.10.2014.
12:05
Izvor: Beta

Engleski fudbalski klub Liverpul postigao je dogovor sa svojim napadačem Rahimom Sterlingom o potpisivanju novog ugovora, preneli su danas britanski mediji.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kao što su i najavili čenici Liverpula u prethodnom periodu, Rahim Sterling će dobiti bolji ugovor od ovog sadašnjeg iako mu ovaj ističe za tri godine.

Sterlingu za tri godine ističe ugovor s Liverpulom, a za njega su zainteresovani brojni evropski klubovi, medju kojima je i Barselona, zbog čega je uprava Liverpula primorana da mu poboljša uslove ugovora.

Kako je preneo sajt Goal.com, Liverpul je postigao dogovor o novom ugovoru s 19-godišnjim Sterlingom, koji će primati nedeljnu platu od 100.000 funti.

"Što se tiče Liverpula, dogovor je postignut", naveo je izvor sajta Goal.com.

Sterling je odigrao 82 utakmice za Liverpul i postigao 15 golova.

Njega su kritikovali britanski mediji pošto je uoči jučerašnje utakmice sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine zatražio od selektora Roja Hodžsona da ne igra "pošto je umoran".

"Rahim mi je prišao posle treninga i rekao da je umoran i da trenutno nije u najboljoj formi, a ja sam mu rekao da se odmori i da će početi utakmicu na klupi", rekao je Hodžson.

Sterling je prošlog meseca odigrao devet utakmica, a protiv Estonije je ušao sa klupe. On je putem Tvitera pokušao da se odbrani.

"Sada slušam... Izvinite što sam ljudsko biće", naveo je Sterling.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke