Dočekasmo i to - Milijaš u crno-belom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
19:59
Izvor: Sportske.net

Osvedočeni Zvezdaš i dosadašnji kapiten fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana morao je da se pomiri sa činjenicom da će u novom klubu nositi crno-beli dres.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Dosadašnji kapiten FK Crvena zvezda Nenad Milijaš u sredu je ozvaničio dvogodišnju saradnju sa turskim prvoligašem Manisom.

Bivši reprezentativac danas je predstavljen navijačima Manise od strane predsednika kluba Abdulaha Mergena koji je u superlativu govorio o dosadašnjem kapitenu šampiona Srbije.

"Ime Nenada Milijaša spada među značajnija u srpskom fudbalu o čemu svedoči i podatak da je četiri godine igrao Premijer ligu. Verujem da će biti veliko pojačanje za Manisu i da će svojim ponašanjem biti primer mlađim igračima" rekao je Mergen.

Milijaš je na promociji ponovio da je od Nikole Mikića, bivšeg kapitena Crvene zvezde a sada člana Manise dobio uverenje da dolazi u organizovan klub koji želi nazad u tursku elitu.

"Znam koji su klupski ciljevi i pokušaću da dam svoj doprinos u ostvarivanju zacrtanog. Povratak u Superligu je prioritet i nadam se da ćemo zajedno uspeti" rekao je Milijaš.

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde objasnio je da su ga u Manisi jako toplo dočekali i da je već imao prilike da se upozna sa novim saigračima.

Priliku da debituje u crno-belom dresu Milijaš će imati već u subotu kada Manisa u prvom kolu Prve turske lige dočekuje Alanju.

Nenad Milijas
Nenad Milijas
Nenad Milijas

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke