Dobrodošli u najgoru ligu u Evropi!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.11.2014.
13:01
Izvor: Sportske.net

Englezi umeju da se našale na svoj račun, a u ovoj konstataciji ima dosta jeda, njihovi klubovi u Ligi šampiona imaju ubedljivo najgore rezultate od svih vodećih nacionalnih takmičenja.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Najgledanija, jeste. Najpopularnija u smislu marketinga, TV prava, svakako.

Sa najplaćenijim igračima u proseku, naravno, i to ubedljivo.

Sa najvećim transferima, ne pojedinačno već ukupno po obrtu? Nemaju konkurenciju.

I na sve to, ovakvi rezultati u Evropi?

Šta se dešava sa engleskim klubovima, da li je takmičenje toliko jako da oni isceđeni igraju u Evropi? Da li je problem to što sama liga postaje važnija od Evrope u jurnjavi za titulom, za koju, makar na papiru konkuriše pet ili šest ekipa (u stvarnosti ove sezone samo dve).

Nije više ni slučajnost, ni prošle godine Englezi nisu blistali, poslednja dva finala su protekla bez njihovih klubova. Tačnije, u ovoj deceniji, od pet finala u samo dva jedan od aktera je bio engleski klub. Čelsi je osvojio, Junajted je poražen od Barselone, ali generalno, od klubova iz PL se očekuje više.

Ova godina je potvrdila strahovanja da se autoritet klubova sa ostrva ruši.

Istraživanje "Gardijana" je pokazalo da su u grupnoj fazi Lige šampiona osvojili prosečno najmanje bodova u takmičenju po grupama, zajedno sa Italijanima koji grcaju već godinama.

Naime, osim Čelsija koji vodi iako nije ubedljiv u ne baš impresivnoj grupi, ostalima ne ide. Šampion Siti je na pragu eliminacija, ali za njih je brukanje u Evropi poslednjih godina prešlo u naviku.

Arsenal je takođe ispod kriterijuma, prvo mesto je izvan dohvata, a Venger strahuje od druge pozicije, ona gotovo sigurno donosi jakog rivala u osmini finala. Doduše, ni drugo mesto nije zagarantovano, mada treba očekivati da se plasiraju.

Liverpul je ove godine zamenio Junajted, dobili su samo Bugare i to uz dosta sreće. Neće im biti lako, porazi od Reala su bili ukalkulisani, ali ako ne dobiju Bazel, eliminisani su iz dalje takmičenja, to je jasno.

Hajde da verujemo da će svi proći osim Sitija, možete li da zamislite Liverpul i Arsenal protiv bilo kog španskog giganta, Bajerna čak i Pari Sen Žermena, jasno je da će im šanse biti minimalne.

Brojevi su jasni, engleski klubovi su prosečno po timu osvojili 4 boda, koliko i Italijani, recimo ispred je po prosečnom učinku Portugal, pošto su Sporting, Porto i Benfika osvojili ukupno 18 bodova, 6 po ekipi.

Dva francuska kluba osvojili su ukupno 15, Španci su drugi, imaju četiri kluba, u proseku su osvojili osam bodova, i to Bilbao pokazuje da mu nije mesto u eliti, poslednji je u svojoj grupi, Baski imaju samo jedan remi. Real i Barsa su se plasirali, Atletiko je jednom nogom u top 16 fazi, vrlo je moguće da će svi osvojiti prvo mesto u grupi, Real je to već učinio.

I na kraju Nemci, koji dele lekcije, već smo konstatovali da fudbal priča nemački.

Naime, Bajern je završio posao, Dortmund takođe, Šalke je najveći kandidat za drugo mesto, Leverkuzen je oduvao rivale u grupi C, ima samo nesrećan poraz u Monaku na staru, posle su naređali tri pobede.

Četiri nemačka tima su osvojila blizu 10 bodova u proseku, odnosno od mogućih 48, osvojili su 41 bod.

Naravno da ni statistika ne mora da znači ništa, ali je Bajern lako izašao na kraj sa rivalima u grupi u kojoj je engleski šampion, a Dortmund je rasturio Arsenal kod kuće, iako im u Bundesligi ide loše.

Šta je to sa Englezima?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

67 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojnik
Friday, 07.11.2014
01:08

i sta sad kad su izgubili sve engleske ekipe od autsajdera ??? ajde sad pricajte kao italijanska liga salaba jer juventus odigrao nereseno pa svi grmite kao slab juventus slaba liga ovo ono , hajde gde ste sad ko je sad slab ? gde ste da komentarisete kiksove celzija arsenala cityija ? sta sad to nije kiks pa da brujete na sav glas ( i novinari) kao propast ovo ono sto je odigrao juve nereseno pa odma pisete statije i bog zna sta kao slaba serija a kao juventus ovo ono i sve redom , sto ne pisete sad ? sto ne pisete da vec nekoliko godina engleske ekipe blamiraju se u evropu da ne prolaze grupe da su niko i nista u poredjeno sa time sto ih vi dizete kao najjaca liga , pa ovo sta rade engleski klubovi i sto ispadaju i gube a ulozili su miljiarde i ne prolaze to je za kritiku i da pisete a ne vi kritikujete juventus koji je ulozio prosle i preprosle godine nesto vise od 40 mil hajde evo nek bude 50 mil i sad nema nista da pisete oko PL sta su uradili dge su pare a kakve rezultate imaju ali ajde ok je navikli smo se na vase price :)

avatar
Slučajni Prolaznik
Thursday, 06.11.2014
22:40

Preveliki broj stranaca,komercijalizacija lige pretvaranje u veliki biznis,preplaćene zvezde.

avatar
zlogi
Thursday, 06.11.2014
20:10

drago mi je sto je Siti izgubio...ali najdraze mi je kad vidim ove mentole u odbrani Sitija i onog izgubljenog Pelegrinija kad ne znaju sta ih je snaslo...^^

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Thursday, 06.11.2014
20:03

samo zanimljiva liga nista vise od toga ... ali evropa je druga stvar

avatar
Thursday, 06.11.2014
19:20

Vratite stari nacin komentarisanja , sta je ovoo :D

avatar
Vardar Wolf Kennel
Thursday, 06.11.2014
19:45

Nije los ovaj nacin komentara , samo steta ak se stari kometari izgube.

avatar
Don Silvio
Thursday, 06.11.2014
17:38

nije mi jasno po cemu se meri najjaca liga sveta?
Englezi nemaju najjace klubove trenutno mislim da su Real Bajer i Barsa dosta ispred, al u tim ligama ostali klubovi dosta zaostaju za njima u engleskoj je malo ujednacenije i igra se bolji to jes zanimljiviji fudbal.
Kod Engleza je problem dugo prvenstvo i jos tri kup takmicenja + evropa prenaporno za igrace

avatar
Gunner1994
Thursday, 06.11.2014
17:25

I da je najgora ja bih pre gledao PL nego Primeru.Zbog toga sto se vise klubova bori za titulu a tamo samo Real Barsa i sad Atletiko kad se umesa.Seriju A sam nekad gledao i bila mi je omiljena sad nazalost propala ali i Bundesliga nije losa mada i tamo se unapred zna ko ce osvojiti...

avatar
Savoa
Thursday, 06.11.2014
17:12

Neverovatno je tisina na engleskim stadionima tokom evropskih meceva...

avatar
El Maestro
Thursday, 06.11.2014
17:02

Ma ne bre, PL je najjača liga na svetu... Ljudi, napravite razliku između najjače i najzanimljivije.

avatar
Fedex
Thursday, 06.11.2014
16:55

Ovo novo komentarisanje je preglupo,zasto ste mijenjali..

avatar
PakyCFC
Thursday, 06.11.2014
15:50

Meni je manje bitno to da li je Španska najbolja ili Engleska, meni je bitno da kad gledam Premier Ligu, nikad nije dosadno. Volim čvršći fudbal, ne volim kada igrači zbog dodira padaju dole. Manje više bitno. Kada se United bude vratio na noge, Liverpool pojača, priča će već biti drugačija u LŠ. Za sad samo Čelsi pokazuje rezultate, a oni imaju najviše utakmica bukvalno od svih timova, u jednoj sezoni. Bundes Liga je takodje dobra, ali je glupo gledati kako Bajern razbija sve, a trenutno Dortmund se muči da izadje iz krize, a oni im se jedini mogu suprotstaviti.

avatar
Thursday, 06.11.2014
16:01

Spanska liga je kao nasa ili Skotska,gde retko kada se desi,izuzev prosle godine da neko umesto Reala ili Farselone uzme titulu,dok u Engleskoj se bukvalno svake godine menja prvak,pa sada do koju god neprikosloven MU tesko da moze da izbori LE a ne LS :D pokazuje kolko je kvalitetna liga i kolko je neizvesna i uvek zanimljiva.

avatar
3x3
Thursday, 06.11.2014
17:11

E, upravo ovo sto si napisao je pravi komentar.

avatar
Thursday, 06.11.2014
16:32

Ne znam samo o cemu pricas. Premijer ligu je od osnivanja osvajalo 5 klubova, od toga junajted i arsenal u zbiru 16 puta (od 22), dok je primeru u istom tom periodu osvojilo takodje 5 klubova, a barsa i real su u zbiru osvojili 17 titula (od 22). A da u engleskoj nije bilo kupovina klubova od strane bogatih stranaca, celsi i siti nikada ne bi videli trofej, tako da bi bilo 4 osvajaca (liverpul je prosle godine bio iza sitija, pa da kazemo da bi oni uzeli tu titulu, dok je u preostalim slucajevima junajted bio 3 puta drugi i jednom arsenal, sto bi znacilo da bi oni imali 20 od 22 moguce titule). Ne znam samo o kojoj raznovrsnosti pricas kada su u poslednjih 7-8 godina u igri u 95% slucajeva bili siti, junajted i celsi. A u spaniji u isto to vreme nije bilo (makar sa ozbiljnijim namerama) kupovine klubova, a da jeste verovatno bi jos neko tamo uzeo titulu.

avatar
LoleRava
Thursday, 06.11.2014
15:44

Siti igra katastrofalan fudbal vec duze vreme,a i ostali propali sem Celzija!

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:41

Serija A je bolja od PL jedno 3 puta.

avatar
PakyCFC
Thursday, 06.11.2014
16:47
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 06.11.2014
17:33

Nekad bila, to je istina ali sada je na ranku Ruske ako cemo realno :)

avatar
Jovan Ivanovic
Thursday, 06.11.2014
15:40

Vodeci klubovi iz Spanije i Njemacke su dosta jaci,ali u globalu je Premijer liga najjaca zbog toga sto je vise dobrih ekipa.

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:33

Dobro su svi skontali! To nije samo ove godine, nego je to slucaj vec nekoliko godina. 10 godina je vec tu negdje, a sad je Primera najjaca i to ubjedljivo.

avatar
Brat Konte
Thursday, 06.11.2014
16:07

Vodeći klubovi iz Primere su jaki, ali konkurentno je jača Premijer liga. U Španiji, koliko ja znam, od nezgodnih ekipa imaš Sevilju, Valensiju, Bilbao, Malagu i Podmornicu koje su realno dosta dobre ekipe. Ipak, ostali su slabiji, a Real, Barsa i Atletiko gledaju ligu sa visina. U Engleskoj imaš 5 ekipa koje ciljaju titulu svake sezone, pored njih imaš večito neugodni Everton i Totenhem, a svaka ekipa može da te pobedi, na primer Lester dođe iz Čempionšipa i da Junajtedu 5 komada. Jeste da ovi nisu u formi, ali Lester? Da, svaka ekipa tamo može da te ispraši.

avatar
Thursday, 06.11.2014
21:56

http://www.worldfootball.net/winner/eng-premier-league/
Evo u zadnjih 15 godina pobednici pa je izjednačena liga.

avatar
Pedjaa11
Thursday, 06.11.2014
19:39

Pa SOsijedad je dao Realu 4 komada, Valensija Atletiku 3, Barselona protiv Malage nije imala sut u okvir gola, ali ipak su oni prejaki i gledaju ligu sa visine dok tvoj Juve nije prejak za ostale italijanske klubove?

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:28

Jedino Celsi sto izvlaci prosjek Englezima ostali svi velika nula tako da kazem.

avatar
Botafogo
Thursday, 06.11.2014
15:22

Igrace Celzi polufinale...sta reci za italijane?Ne zna se da li ce neko uopste i proci grupu...

avatar
Lux
Thursday, 06.11.2014
15:14

Italijani su godinama najgori ali za Engleze me bas cudi,mnogo im je jaka liga i tu se previse istrose

avatar
rondjabraticr9
Thursday, 06.11.2014
15:09

Ja to odavno mojim drugarima pricam koji su do skoro tvrdili kako je Premier liga najjaca. Medjutim, kada su videli na koji nacin vec godinama City ispada iz grupe, kako jedan Atletiko razbije Celsi prvo pre nekoliko godina u Superkupu Evrope pa nakon toga i prosle godine u LS, kako jedan United ispada iz grupe od Bazela i kasnije gubi vrlo ubedljivo od Bilbaa u Ligi Evrope i kako je jedan Arsenal vec godinama muci sa svima (dokaz za to su i mecevi sa Anderlehtom koji bi npr. Real, Atletiko, Barsa pa i Sevilja i Valensija dobili bez vecih problema) slozili su se da je Primera najjaca liga na svetu bez konkurencije.

avatar
Goran Gregurek
Thursday, 06.11.2014
17:19

Mesas babe i zabe... Premier liga je najjaca na svetu po svemu skoro. Liga kao liga je jedno. Drugo je sto u okrsajima bude ovakav ishod. Do pre 4-5 sezona 4 godine zaredom 3 engleza u polufinalu i jedan spanac ili nemac, pre toga su bili italijani tu.. dolaze smene,vreme se menja u LS, tako da sve je to normalno. Zasto englezi nemaju uspeha u LS u zadnje vreme ne znam,i mene zanima, da li je raspored u engleskoj ili je tezina utakmica u engleskoj naspram onih u spaniji ili nemackoj, ne znam, .. Znam za LE da ih ne zanima, jer im je ispod casti da igraju,ako obradis paznju englezi skoro uvek igraju sa drugim timom u LE, bilo ko da je u pitanju....cinjenicu su cinjenice, englezi ne blistaju u zadnje vreme u evropi osim Chelsea,ali cinjenica je da je Premier liga najpopularnije,najbolje, najpracenije takmicenje trenutno i to je to.

avatar
Goran Gregurek
Thursday, 06.11.2014
17:21

Mesas babe i zabe... Premier liga je najjaca na svetu po svemu skoro. Liga kao liga je jedno. Drugo je sto u okrsajima bude ovakav ishod. Do pre 4-5 sezona 4 godine zaredom 3 engleza u polufinalu i jedan spanac ili nemac, pre toga su bili italijani tu.. dolaze smene,vreme se menja u LS, tako da sve je to normalno. Zasto englezi nemaju uspeha u LS u zadnje vreme ne znam,i mene zanima, da li je raspored u engleskoj ili je tezina utakmica u engleskoj naspram onih u spaniji ili nemackoj, ne znam, .. Znam za LE da ih ne zanima, jer im je ispod casti da igraju,ako obradis paznju englezi skoro uvek igraju sa drugim timom u LE, bilo ko da je u pitanju....cinjenicu su cinjenice, englezi ne blistaju u zadnje vreme u evropi osim Chelsea,ali cinjenica je da je Premier liga najpopularnije,najbolje, najpracenije takmicenje trenutno i to je to.

avatar
juvefan
Thursday, 06.11.2014
15:04

ajd nek jednom i italijani nisu najgori...heh:)))

avatar
juvefan
Thursday, 06.11.2014
15:03

ajd nek jednom i italijani nisu najgori...heh:)))

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.11.2014
14:55

spanci razbijaju engleze redovno prethodnih godina spanska liga je dosta jaca

avatar
Thursday, 06.11.2014
14:53

Engleski fudbal je trenutno ocajan..ajde sto moj liverpul ne igra dobro ali ova sezona je stvarno ocajna za sve..Jedini odlican tim do sada u PL je celsi,niko vise..Sad ce neko reci,soton,whu,ali svi znamo da oni nece izdrzati do kraja..Generalno se igra los fudbal..Liverpul,Arsenal,Utd,Everton,Totenhem niko ne moze da se sastavi..niko nije vezao 3-4 pobede,katastrofa..

avatar
Najrealniji kriticar!
Thursday, 06.11.2014
14:45

Sem Celzija, ovi ostali ne mogu da se porede sa npr Bajernom, Realom, Barsom, Dortmundom, Atletikom, pa cak i PSG-om. Ali definitivno najatraktivnija i najzanimljivija liga i to ubedljivo.

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:10

Bajern, Barsa, Real, to ostalo sto si najbrojao nista.Dortmund je jak na trenutke,Atletiko i PSG isto tako,stim sto PSG ima tim bolji od vecine Engleza,a Dortmund i posebno Atletiko ni to..

avatar
Thursday, 06.11.2014
21:58

A ipak Dortmund i Atletiko izbore finale LŠ.

avatar
Stefan Miljkovic
Thursday, 06.11.2014
16:56

Tu odskacu samo Bajern i Real, mozda Barsa, ostali nisu nista posebno u odnosu na ostale velike klubove.

avatar
Barça el honor
Thursday, 06.11.2014
14:43

treba siti da izgubi od cska da bi neki ljudi priznali da engleska liga nije najaca,pa evo 4,5 sezona kako englezi prolaze lose u evropi. jeste meni najzanimljivija za gledanje engleska liga ali zaostaju za spancima

avatar
kingbrenny
Thursday, 06.11.2014
14:50

Sad ni to bas nije posteno. Ne tako davno su i Junajted i Celsi osvojili LS, a ako se vratimo malo dalje redovni su ucesnici bili u polufinalima/finalima zajedno sa Liverpoolom. Sad trenutno su slabiji prvenstven zbog Liverpoolove i Junajtedove krize. Slicno kao i u Spaniji osim top 2-3 kluba ostali nemaju sta da traze u LS, pa kad 2 od ta 3 kluba nisu na nivou liga izgleda slabije.

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:35

Ne broje se ucesca, nego u vecini slucajeva su spanski klubovi lako dobijali engleske! Previse lako, Bilbao, A. Madrid, Real i Barsa nemaju problema sa engleskim klubovima vec godinama. Jedini koji daje neki otpor je Celsi i on popravlja statistiku, ostalo bas lose.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.11.2014
14:36

pa bre ti spanski timovi razbijaju engleze i ovo je uglavnom istina spanska liga je broj 1 vec dugo vremena...atletiko razbio celzi 4-1 pa posle 3-1 u ls....atletik bilbao razbio junajted real pobedio junajted barsa pobedila junajted itd

avatar
Leyton Orient
Thursday, 06.11.2014
14:36

Bolje da niste menjali ovo za komentare ovo je ocaj :O ... a sto se ovoga tice ... pa Premier liga je po meni najjaca zato sto tu svako svakog moze dobiti svaki protivnik gde god se nalazio na tabeli moze svakom da upropasti sezonu a i nikad se ne zna kako ce se sta desiti ... cist primer toga je Southampton ... ko bi reko da ce oni biti na 2 mestu posle ovoliko odigranih utakmica ... spance ne volim jer tu se sve unapred zna sve se vrti oko Reala i Barse , cudo je bilo prosle sezone sto je Atletiko uzeo titulu , al u sustini timovi iz srednjeg dela tabele i donjeg pojma nemaju , QPR bi sve te timove u dzep stavio realno

avatar
4k4.Dex
Thursday, 06.11.2014
15:01

Koliko ti malo znas o fudbalu to je tuzno za procitati. Pa ti klubovi iz srednjeg dela spanije bi bukvalno oduvali engleske klubove istog ranga!!!

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:37

To nije mjerilo sto je izjednaceno! Izjednaceno je i u Italiji, pa ih u Evropi ubija Olimpijakos! Pa Atletik Bilbao je bio 4 i lagano je Mancester dobijao! Celsi dobio po uzima lagano od A. Madrida, a ono sto Barsa radi Mancesteru i Arsenalu je kao da igraju protiv 10 u Ligi. A Real je pokazao na Liverpulu koliko odskace Primera na onosu Premier Lige.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.11.2014
14:34

pa bre ti spanski timovi razbijaju engleze i ovo je uglavnom istina spanska liga je broj 1 vec dugo vremena...atletiko razbio celzi 4-1 pa posle 3-1 u ls....atletik bilbao razbio junajted real pobedio junajted barsa pobedila junajted itd

avatar
Madridista till I die
Thursday, 06.11.2014
14:32

smiješni su..

avatar
Don Andres
Thursday, 06.11.2014
14:16

nije engleski fudbal jak kao sto je bio, zaista ima vise jakih derbija nego primera recimo, ali kvalitet igre nije bas sjajan, cast izuzecima..
evo jedan zanimljiv podatak kada su odbrane timova iz primere i premijer lige u pitanju. u prvih 10 kola ove sezone engleski timovi primaju u prosjeku 1,4 gola po mecu, dok timovi u primeri primaju 1,36, iako se u spaniji igra ofanzivnije i vlada uvrezeno misljenje da su odbrane timova iz primere lose..

avatar
Stefan Miljkovic
Thursday, 06.11.2014
17:06

Zanimljiv i beznacajan podatak

avatar
Don Andres
Thursday, 06.11.2014
23:44

mozda jeste beznacajan ali pokazuje da premjerligaske odbrane nisu nimalo cvrsce od onih iz primere

avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 06.11.2014
14:15

Najgledanija i najzanimljivija definitivno jeste....Ali cini mi se da ih je kvalitetom presla i Bundes Liga,a Sapnija je broj 1 vec dugo.

avatar
johnterry26
Thursday, 06.11.2014
14:10

Engleski top timovi su slabiji od spanskih ali su ekipe iz srednjeg dela i donjeg dela tabele dosta jaci nego Spanski timovi iz te situacije.Nije sto sam navijac Celsija ali sem te ekipe ne vidim da neka moze kojim slucajem da stigne do polufinala LS od Premijerligasa.

avatar
kingbrenny
Thursday, 06.11.2014
14:23

Slicna je bila situacija i 2005. Tad Italijanski fudbal bio najjaci i niko nije video tim iz EPL u zavrsnici, osim mozda Celsija i Arsenala, a svi se secamo te divne godine. Mada cisto sumnjam da ce se ta situacija ponoviti ove godine.

avatar
4k4.Dex
Thursday, 06.11.2014
15:07

To je potpuno nebitno. Uvek moze da se desi da neko na srecu ili znanje ili sta god napravi nerealan i neocekivan rezultat. Ovde pricamo o kontinuitetu svih engleskih klubova uopste. Iz LS ispadaju prilicno lako a o LE necu ni da pricam, tu su tek presmesni!

avatar
4k4.Dex
Thursday, 06.11.2014
15:03

Kako mozes ovakvu glupost da napises? Kakvi engleski timovi iz srednjeg dela i donjeg dela? Spanski timovi ih otkinu kad god se sastanu u evropi i to najlosiji spanci u evropi lome osrednje engleze. Da ne pricam o ovim malo boljim poput Valensije, Sevilje, Malage, Viljareala, Atletika koji su u zadnjih 7-8 godina upropastili engleze gde god su ih sreli.

avatar
johnterry26
Thursday, 06.11.2014
14:10

Engleski top timovi su slabiji od spanskih ali su ekipe iz srednjeg dela i donjeg dela tabele dosta jaci nego Spanski timovi iz te situacije.Nije sto sam navijac Celsija ali sem te ekipe ne vidim da neka moze kojim slucajem da stigne do polufinala LS od Premijerligasa.

avatar
Thursday, 06.11.2014
15:40

TAko je tako zasto onda 3, 4, 5, pa i 6 u Primeri lagano dobije bilo koji engleski klub? Pa Arsenal kad je bio najbolji jedva dobijao Viljereal.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 06.11.2014
18:22

Arsenal je Viljareal dobio 3-0 kada su se sastali u LS
A 1-1 je bilo u Spaniji, da li je to jedva? :)

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 06.11.2014
17:37

Samo opet da se proguramo u polufinale,malo i zrijeb da pogodi a od polufinala je sve moguce!
Sto se svega tice slazem se tvojim komentarom :)

avatar
Stefan Miljkovic
Thursday, 06.11.2014
17:08

Zasto onda Portugalski timovi juce pobedjuju Spance i Nemce? PORTUGALSKA LIGA NAJJACA NA SVETU... Dajte...

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 06.11.2014
14:09

U ovom kolu Lige Sampiona su se jako lose pokazali...

avatar
juelz_santana
Thursday, 06.11.2014
14:07

Ljudi moji sta napraviste ovaj sistem je ocajan!

avatar
boracorba
Thursday, 06.11.2014
17:07

TAcno..Ako nije pokvareno,nemoj ni popravljati......