Dobro raspoloženje u redovima Sevilje pred duel sa Šahtjorom

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.04.2016.
16:51
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu utakmice polufinala Lige Evrope, Šahtjor dočekuje Sevilju, a domaćin ekipi Liverpula bice španski Viljareal.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaler Sevilje večeras će istrčati na teren "Arene Ljviv" u Ukrajini, u borbi za treće finale drugog po kvalitetu takmičenja u evropskom klupskom fudbalu zaredom.

Najtrofejniji tim ovog takmičenja, je prošle sezone došao do svoje rekordne 4. titule, a na tom putu su u samom finalu savladali još jedan ukrajinski tim , Dnjepar. U ekipi Unaja Emerija se nadaju da bi ove sezone mogli da dođu i do trećeg trofeja zaredom, ali će za početak morati da izvuku što bolji rezultat na nezgodnom gostovanju ekipi iz Donjetska.

Sevilja je lošu formu prekinula ovog vikenda pobedom nad Betisom, u gradskom derbiju, od 2:0 i sada igrači ovog klupa puni elana ulaze u duel Lige Evrope sa Šahtjorom. O tome svedoči i snimak sa treninga na kome se vidi dobro raspoloženje u timu pred ovaj meč.



U drugom polufinalnom susretu sastaće se Viljareal i Liverpul, a "Žuta podmornica" će imati nešto lakši zadatak kako je ekipa sa "Enfilda" ostala bez pomoći Mamadua Sakoa koji je suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci za skidanje kilaže.

Liga Evrope

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke