Dobro je što je Čelsi ispao iz LŠ?!

Autor: Janko Glavonjić
petak 27.03.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Eden Azar otkrio je u intervjuu francuskim medijima da postoje i pozitivne strane ispadanja iz Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

U intervjuu za Lekip jedan od najboljih igrača Čelsija Eden Azar rekao je da bi ispadanje iz Lige šampiona za Čelsi mogao da bude nenadani blagoslov!

Iako je već prošlo dosta vremena od eliminacije Čelsija iz Lige šampiona, u Francuskoj je to i dalje glavna tema. Oba tima iz Francuske su prošle dalje eliminisavši favorizovane engleske klubove.

Azar priznaje da Liga 1 konstantno napreduje, ali smatra da Čelsi i Arsenal prvenstveno nisu imali sreće.

"PSŽ i Monako su dobri timovi i zaslužuju da se nađu među osam najboljih. Ipak, nedostajala nam je i doza sreće da prođemo dalje i mi i Arsenal smo dobro odigrali", smatra Azar.

Ipak, posle inicijalnog šoka, Azar tvrdi da se sve vratilo u normalu u Čelsiju i da bi čak ispadanje iz Lige šampiona moglo imati i određene prednosti!

"Ovo bi mogao da bude nenadani blagoslov za nas. Imamo seriju teških utakmica do kraja, titula je cilj, bićemo spremniji za to sada kada nemamo obaveza preko nedelje.

Liga je izuzetno jaka, a pre utakmice na teškom gostovanju vi igrate u utorak ili sredu protiv najjačih timova u Evropi. Nadam se da ćemo izdržati i osvojiti titulu
", rekao je Azar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke