Dobri, stari Liverpul prosuo pobedu u poslednjem minutu

Autor: Boban Filipović
subota 12.08.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net

I brljotina iz prvog poluvremenu, 'Redsi' bili na pragu trijumfa, ali na kraju nose samo bod iz Votfoda.

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Sezona u Premiejr ligi je počela spektakulano, na prve dve utakmice palo je čak 13 golova.

Prva utakmica subotnjeg program prvog kola Premijer lige, odigrana na 'Vikaridž Roudu' između Votforda i Liverpula, završena je podelom plena - 3:3.

U prvih 45 minuta igre 'Redsi' su bili veoma loši.

Kapitulirali su već posle osam minuta igre, Stefano Okaka je glavom zatresao mrežu Minjolea iz peterca posle centaršuta Holebasa iz kornera sa desne strane.

Nakon pola sata igre gosti su izjednačili golom Sadija Manea, Senagalac je maestralno krunisao akciju iz koje su on, Moreno i Džan izigrali odbranu domaćih, ali samo tri minuta kasnije Dukure vraća prednost Votfordu, posle još jedne smušene reakcije poslednje linije Klopovog tima.

Na veliki odmor puleni Marka Silve odlaze sa prednošći od 2:1, ali posle samo 12 minuta igre u nastavku Mohamed Salah i Roberto Firmino su režirali preokret. Bio je to pravi fudbalski 'Blitzkrieg', u periodu od 55. do 57. minuta 'Redsi' su postigli dva gola.

Prvo je Firmino sa bele tačke poravnao na 2:2, bio je precizan sa 'kreča' pošto je nad Salahom načinjen prekršaj u kaznenom prostoru domaćih, a nedugo potom Egipćanin postiže svoj prvenac u dresu Liverpula u Premijer ligi, pošto je sproveo lotu u mrežu posle Firminovog mejstorskog loba preko Gomeša.

Liverpul je propustio nekoliko šansi da reši pitanje pobednika i kazna je stigla u nadokandi kada Urugvajac Britos postiže gol za konačnih 3:3. Opet je odbrana 'Redsa' delovala amaterski i očajno branila prekid.




Za kraj napomena da je Marko Grujić ceo meč odgledao sa klupe za rezerve, to znači da nijedan srpski fudbaler još nije zaigrao u Premijer ligi ove sezone. Očekujemo da se tokom popodneva to promeni i da će Luka Milivojević i Dušan Tadić biti među akterima utakmica Sautempton - Svonsi, odnosno Kristal Palas - Hadersfild.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak