Dobre vesti iz Kelna - "Jarčevi" oslabljeni na Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.09.2017.
13:07
Izvor: Sportske.net

Neće moći Vladan Milojević da računa na sve igrače koje bi voleo da ima u timu za duel sa Kelnom, ali ako je za utehu, ni domaćin neće biti kompletan.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Fudbaleri Kelna u četvrtak će ugostiti vicešampiona Srbije u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope. Oba tima imaju određenih kadrovskih problema pred ovaj meč što potvrđuju poslednje vesti koje stižu sa "Marakane" i "Rajnenergija stadiona".

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević već neko vreme ne može da računa na povređenog Branka Jovičića, a pod znakom pitanja za meč sa Kelnom nalaze se golman Milan Borjan, levi bek Milan Rodić i štoper Vujadin Savić.

Na drugoj strani Peter Štuger neće moći da račna na defanzivca Jonasa Hektora koji se povredio u duelu sa Arsenalom, ali ni na Marsela Risea, strelca najlepšeg gola u Bundesligi tokom prethodne sezone.

Ofanzivni vezista Kelna nije bio u protokolu za duel sa Hanoverom a na klupskom sajtu je saopšteno da su odrađeni pregledi i da je zbog povrede meniskusa Rise morao na operaciju.

Utakmica Keln - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 19 časova, a prenos je obezbeđen na Radio televiziji Srbije ali i na trećem programu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Tuesday, 26.09.2017
14:12

Ne treba se radovati tuđoj nesreći.

avatar
ADVOKAT
Tuesday, 26.09.2017
13:18

Dobre vesti su to sto ima povredenih?

avatar
Samo jedan klub !
Tuesday, 26.09.2017
14:27

Hahaha bravo majstore za komentar 😂 lud, ludji a novinar neprevazidjen!