Đuričić strelac, Sampdorija u formi

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.07.2017.
21:19
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler jedan od najboljih u prijateljskoj utakmici protiv Kremonezea.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Srpski fudbaler najavio je kvalitetnu sezonu u dresu Sampdorije, a kao potvrda tih reči stigla je izvanredna partija u prijateljskoj utakmici koju je tim iz Đenove rešio u svoju koristi u duelu sa Kremonezeom sa 3:0.
 
Vođstvo Sampdoriji doneo je Rikardo Gabrijel Alvarez tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Đuričić je bio strelac u 62. minutu. Srpski fudbaler je sjajno istrčao kontranapad, dobio je loptu u prazan prostor od Davida Kovnackog i bio je precizan za 2:0. Konačan rezultat postavio je deset minuta kasnije upravo Kovnacki, pojačanje Sampdorije iz Leha.
 
Do prve zvanične utakmice u sezoni, 13. avgusta, kada će Sampdorija nastupiti u Kupu Italije, tim iz Đenove će u subotu odigrati duel protiv Verone, a potom sledi odlazak na Ostrvo i dva prijateljska duela, 2. avgusta protiv Mančester junajteda na Aviva stadionu u Dablinu i tri dana kasnije protiv Svonsija na Libertiju.
 
25-godišnji Đuričić započinje drugu sezonu u dresu Sampdorije. Pre toga bio je član Anderlehta, Benfike, Sautemptona, Majnca i Herenvena. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 24 utakmice.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raúl González
Wednesday, 26.07.2017
21:52

Ja ne znam kako ovaj dečko uvek obezbedi sebi dobar transfer. Dođe u neki solidan klub, sedi na klupu ili na tribine celu sezonu i onda pređe u drugi klub koji nije ništa slabiji od prethodnog i tako iz godine u godinu. I još je igrao za reprezentaciju do skoro.

avatar
dekicabgd
Wednesday, 26.07.2017
23:27

Dobar tehnicar ima 25-26 godina fizicka sprema je uvak bila jedini problem.. 3 dobre sezone u herevenu zatim benfika povrede pozajmice u andrlehtu je okej odigrao i kraj prosle sezone super igrao.. menadzer mu Ramadani..