Đuričić debituje protiv "Čekićara"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.02.2015.
19:47
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Filip Đuričić rešio je problem sa radnom dozvolom pa bi prve minute u dresu Sautemptona mogao da upiše već u sredu u duelu sa Vest Hemom.

saintsfc.co.uk
saintsfc.co.uk

Povezane vesti

Fudbaler Benfike koji se nalazi na pozajmici u Sautemptonu neće morati nazad za Lisabon pošto su problemi sa dobijanjem radne dozvole uspešno prevaziđeni.

To je u utorak potvrdio Ronald Kuman, menadžer Sautemptona, koji je objasnio da bi Filip Đuričić mogao da debituje za "Svece" već u duelu sa ekipom Vest Hema.

"Sve je sređeno oko njegove radne dozvole. U dobroj je formi, trenirao je prethodnih nekoliko dana sa ekipom i biće u protokolu za meč protiv Vest Hema" rekao je holandski stručnjak.

Trećeplasirana ekipa na tabeli Premijer lige u sredu dočekuje Vest Hem a srpski internacionalac mogao bi da bude Kumanov "džoker" u duelu sa "Čekićarima".

"Imao je dobre rezultate na testovima. Nije još uvek dovoljno spreman da igra svih 90 minuta, ali bi mogao da uđe sa klupe u drugom poluvremenu. Dovoljno je dobar za tako nešto" istakao je Kuman.

Podsećamo da je bivši fudbaler Radničkog iz Obrenovca, Herenvena i Majnca u Sautempton stigao na šestomesečnu pozajmicu koja bi na kraju sezone mogla da preraste u zvaničnu saradnju ukoliko "Sveci" odluče da otkupe njegov ugovor od Benfike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke