Đurđić i Rodić jure skalpove velikana!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 14.09.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaleri u Malmeu s nestrpljenjem očekuju start u Ligi šampiona.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaleri Malmea u utorak igraju prvi meč grupne faze Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u Francuskoj i na toj utakmici očekuje se debi dvojice srpskih igrača, Nikole Đurđića i Vladimira Rodića u elitnom takmičenju.

Švedska ekipa u veliki meč ulazi posle remija u prethodnom kolu prvenstva sa Elfsborgom na domaćem terenu i Đurđić kaže da su svi u timu nestrpljivi da izađu na megdan šampionu Francuske.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Radujemo se Ligi šampiona i iako smo već ispunili cilj samim plasmanom u grupnu fazu, pokušaćemo da skinemo skalp nekom od velikana.", rekao je Đurđić.

29-godišnji centarfor kaže da se nada da će za PSŽ nastupiti i Zlatan Ibrahimović, veliki navijač Malmea, koji je karijeru započeo u tom klubu.

"Nismo sigurni da li će Zlatan igrati, ima problema sa povredom, ali se iskreno nadam da će biti na terenu, jer je čast igrati protiv njega.", kaže Đurđić.

Drugi srpski fudbaler u Malmeu, Vladimir Rodić, rekao je kakva očekivanja postoje u klubu od Lige šampiona.

"Ambicije su nam da probamo da prezimimo u Evropi, to jest da završimo na trećem mestu u grupi ispred Šahjtora. To bi bio veliki uspeh u ’grupi smrti’.", rekao je Rodić.

Pored Pari Sen-Žermena i Šahtjora, Malme se takmiči u grupi i sa Realom iz Madrida. Meč PSŽ – Malme na programu je u utorak od 20:45h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 14.09.2015
14:06

Jokanovic, Branko Ilic, Djurdjic, kako bi sad Partizanu dobro dosli ti ljudi...