Đurđević pogodio, nezapamćeni rezultati u Seriji A!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.09.2015.
17:28
Izvor: Sportske.net

Odigrane su četiri utakmice italijanske Serije A do sada u današnjem danu, a postignuto je ukupno 16 golova na četiri meča.

BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni
BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Povezane vesti

Nešto nezapamćeno desilo se danas u utakmicama Serije A.

Naime, svaka odigrana utakmica u popodnevnom terminu završena je rezultatom 2:2, a odigrano ih je čak četiri.

Verona i Torino odigrali su veoma zanimljivu utakmicu, ali samo u drugom poluvremenu. Luka Toni je doveo Veronu u vođstvo u 49. minutu iz penala, da bi Baseli izjednačio u 66. minutu.

U narednih 8 minuta još dva gola, po jedan na obe strane. Prvo je Verona povela sa 2:1 preko Gomeza, da bi konačan rezultat postavio Akua.

Boško Janković je igrao od 63. minuta.

Empoli i jedan od kandidata za visok plasman, Napoli, su odigrali bolje prvo poluvreme. Saponara i Puciareli su bili strelci za domaćina, dok su za goste pogotke postigli Alan i Insinje.

Meč Sasuola i Atalante je bio jedan od najzanimljivijih, videli smo pored četiri gola i dva crvena kartona i dva promašena penala.

Manjaneli i Floro su bili strelci za Sasuolo, dok je za goste Pinilja bio strelac oba gola. Sansone je propustio penal za domaćine, dok je za gosteMoralez propustio veliku priliku da gostima donese sva tri boda u samom finišu meča.

Upravo je strelac oba gola za goste, Pinilja, dobio drugi žuti karton početkom drugog dela igre, dok je za domaće isto učinio Šime Vrsajko.

Hijemark je doneo prednost Palermu u duelu sa Karpijem, ali su gosti autogolom Vitijela i golom Borijela preokrenuli rezultat.

Ipak, Uroš Đurđević, mladi reprezentativac Srbije, bio je spasilac domaćih.

Nekadašnji fudbaler Rada i Vitesea ušao je u igru u 62. minutu, a postigao je gol u 88. Evo i na koji način...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke