Đukić se vraća iz Emirata? Da li je ovo ponuda koja se ne odbija?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
09:52
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak je od zimus u Ujedinjenim Araskim Emiratima, gde mu rezultatski ''ne cvetaju ruže'', a grčki i domaći mediji ga ovih dana već ''sele'' nazad u Evropu.

EPA/RAFA ALCAIDE
EPA/RAFA ALCAIDE

Povezane vesti

Podsetimo, krajem januara, nekadašnji trner Partizana, Valjadolida, Valensije, Kordobe... prihvatio je ponudu Al Šababa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i krenuo u novo veliko iskustvo u trenerskoj karijeri.

Međutim, nije mu krenulo kako je želeo. Počelo je ubedljivim porazima od Klub Emirata (0:4), pa od Al Ahlija (1:4), zatim od Al Aina (1:3), pa je Miroslav Đukić dugo čekao na prvi trijumf sa svojim novim timom.

Sezonu je završio na osmom mestu, a ovih dana Đukić se često pominje kao potencijalni kandidat za klupu atinskog Olimpijakosa.

U prilog tome i spekulacije da bi Darko Kovačević uskoro mogao da sedne u direktorsku fotelju u ovom klubu, pa se veruje da bi on insistirao na dovođenju 51-godišnjeg Đukića.

Grčki mediji smatraju da Srbin ponudu Olimpijakosa ne bi mogao da odbije, a vrlo brzo videće se i da li su bili u prvau...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke