"Đavolima" baš ne leži "boranija"

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.10.2015.
00:13
Izvor: Sportske.net

Poražavajući podaci za navijače Mančester Junajteda stižu iz 'zavoda za statistiku'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

O čemu je reč?

U poslednja četiri sustera sa niželigašima u Liga kupu Mančester Junajted je čak tri puta eliminisan!

Večeras je drugoligaš Midlsbro slavio na 'Teatru snova', gosti sa 'Riversajda' su prošli dalje zahvaljujući boljem izbođenju penala.

Prošle sezone u ulozi dželata 'Đavola' bili su MK Donsi, a 2011. godine koban je bio Kristal Palas, tada učesnik Čempionšipa.

Od te eliminacije od Palasa na 'Old Trafordu' jedini klub iz nižeg ranga takmičenja kog je Mančestrer Junajted uspeo da preskoči u Liga kupu bio je Ipsvič Taun pre nešto više od mesec dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
giggsy the master
Thursday, 29.10.2015
12:27

Koja ironija, juce sa ručao boraniju.

avatar
Thursday, 29.10.2015
02:01

Da se onakav Fergijev Mančester koji je bio jedan od najboljih timova u Evropi godinama, uvek važio za jednog od favorita za LŠ, u Premijer ligi niko ravan nije bio... Da se spušta na ovaj nivo da sa drugoligašem remizira i da pukne na penale na kraju, stvarno sramota... Pa bre ovo nije ni M od Fergijevog Mančestera, ovo je kanta od kluba sad kojeg puni ko stigne... Fergi bi ove pacere iz Čempionšipa nakantao jednom petardom, a ovi padavičari 120 minuta ne mogu jedan gol da umuljaju, na odbitak makar... Nikakav izgovor ne treba da imaju Junajtedovi navijači sad... Još u sred Mančestera, na Old Trafordu, pa nemam reči, bruka i sramota...