'Đavoli' zaseli na treće mesto na tabeli!

Autor: Boban Filipović
subota 04.04.2015.
17:54
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted savladao Aston Vilu i vezao petu pobedu u nizu, Evertonu jedan gol dovoljan za trijumf nad 'Svecima', 'Labudovi' bolji od 'Tigrova', 'Lisice' od 'Čekićara', Kvins Park Rendžers odneo ceo plen iz Birmingema.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Viktorije' na 'Old Trafordu' većim delom prvog poluvremena, Mančester Junajted je pritiskao Vilu, pretio udarcima iz daljine, najopansije je bilo nakon pokušaja Markusa Roha, gosti su odolevali do finiša prvog dela igre, kada Ander Erera nakon centaršuta Blinda nalazi put do mreže Breda Guzana.

Drugo poluvreme počelo je propuštenom šansom Bentekea, nakon toga priča iz prvih 45 minuta, 'Đavoli' bolji, kruna za nadmoć bila je golčina Vejna Runija u 79. minutu na asistenciju Di Marije. Spektakularan gol za 2:0.

Međutim, 'Vilijani' se vraćaju u utakmicu ekspresno, slabo ubacivanje Džoa Kola iz kornera odbrana domaćina nije rešila kako treba, lopta stiže do Bentekea, a De Hea reaguje ispod svog renomea - 2:1.

U sudijskoj nadoknadi drugi gol Andera Erere na meču za konačnih 3:1, šmekerski potez španskog veziste, asistencija se piše njegovom zemljaku Huanu Mati.

Golove sa 'Teatra snova' pogledajte OVDE.

Mančester Juanjted je ovom pobedom preskočio gradskog rivala Siti i iam bod više od branioca titule, 'Građani' svoj meč 31. kola igra u ponedeljak uveče.

Britain Soccer Premier League

Everton je došao do treće uzastopne pobede, pošto je danas na 'Gudisonu' savladao Sautempton.

Jedini gol na postigao je ptoper Fil Džagelka u 16. minutu utakmice na asistenciju Gareta Berija.

Britain Soccer Premier League

Lester je poveo protiv Vest Hema golom Estebana Kambijasa nakon 12 minuta igre na 'King Power' stadionu, tri minuta kasnije Nadžent je promašio penal i propustio priliku da duplira prednost 'Lisica', a 'Čekićari' dolaze do poravnanja u 32. minutu golom Kujatea.

Ipak, fenjeraš u finišu dolazi do celog pelna, junak pobede bio je King, strelac pobedonosnog gola pet minuta pre kraja utakmice.

Britain Soccer Premier League

Na 'Libertiju' je gostovao Hal Siti, Svonsi je slavio pred svojom publikom sa 3:1.

Korejanac Ki Sung-Jong i Bafetimbi Gomis su tresli mrežu MekGregora u prvom poluvremenu, 'Tigrovi' se vraćaju u utakmicu početkom igre u nastavku golom Mekšejna, ali nedugo potom ostaju sa igračem manje zbog crvenog kartona Mejlera.

Trijumf 'Labudova' overio je Gomis svojim drugim golom u sudijskoj nadoknadi.

Britain Socccer Premier League

Najviše golova viđeno je na 'Houtornsu' u Birmingemu, gde je Kvins Park Rendžers došao do druge pobede u gostima ove sezone.

Eduardo Vargas, Čarli Ostin i Bobi Zamora su uspeli da matiraju Majhila u prvih 45 minuta meča i već tada je pitanje pobednika bilo rešeno.

Viktor Aničebe je doneo tračak nade Vest Bromvič Albionu golom u 58. minutu meča, ali do psolednjeg sudijskog zvužduja gosti iz zapadnog Londona postižu još jedan gol i u veliko stilu beleže trijumf koji će im mnogo značiti u borbi za opstanak.

'Šlag na tortu' stavio je Džoi Barton.

Britain Socccer Premier League

Sve golove sa popodnevnih mečeva možete pogledati na ovom linku.

Poslednji meč današnjeg programa igra se na 'Stamford Bridžu' od 18:30h, Stouk Siti gostuje lideru Čelsiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke