"Đavoli", sledi "pakao"!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.03.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Ostalo je da se odigra još deset kola do kraja Premijer lige, a narednih nekoliko je svakako ključno, što u borbi za titulu, što u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Predstoji nam nikad zanimljiviji rasplet u Premijer ligi, barem kada je reč o borbi za treće i četvrto mesto u šampionatu, mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone.

Imamo nekoliko kandidata koji su prethodno kolo odigrali sjajno, pre svega tu mislimo na Arsenal i Liverpul koji igraju fantastično u ovom trenutku i u seriji su od četiri vezane pobede, a tu je i Mančester Junajted koji je sa dva boda prednosti u odnosu na pomenuti Liverpul trenutno na četvrtom mestu.

Sautempton lagano gubi korak za vodećima nakon sjajnog starta, ali ne treba zaboraviti Totenhem koji ima utakmicu manje (odigraće je za vikend protiv Kvins Park Rendžersa), ali i 6 bodova manje od Mančester Junajteda.

Upravo će se ove dve ekipe sastati u narednom kolu, 14. marta, duelu koji bi mogao dosta toga da odluči.

Eventualnom pobedom Mančester Junajted bi se rešio jednog od glavnih konkurenata u borbi za prva četiri mesta, a pored toga Sautempton bi u slučaju poraza od Čelsija u narednom kolu skoro sigurno izgubio mesto u top 4.

Sve ekipe koje se bore za prva četiri mesta imaju veoma težak raspored u narednih 6 kola, evo i kako izgleda za svaku ekipu pojedinačno:

Arsenal - Vest Hem (D), Njukasl (G), Liverpul (D), Barnli (G), Sanderlend (D), Čelsi (D)

Mančester Junajted - Totenhem (D), Liverpul (G), Aston Vila (D), Mančester Siti (D), Čelsi (G), Everton (G)

Liverpul - Svonsi (G), Junajted (D), Arsenal (G), Njukasl (D), Hal (G), VBA (G)

Totenhem
- KPR (G), Junajted (G), Lester (D), Barnli (G), Aston Vila (D), Njukasl (G)

Sautempton - Čelsi (G), Barnli (D), Everton (G), Hal (D), Stouk (G), Totenhem (D)

Naučili smo da nema lakih konkurenata u Premijer ligi, vodite se time pre nego što bilo šta izjavite. Ipak, čini se da Mančester Junajted ima najteži raspored u narednih nekoliko kola.

Ko će se plasirati u Ligu šampiona ove sezone u Premijer ligi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke