'Đavoli' ne žele Gvardiolu?!

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 06.12.2015.
12:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema ništa od dolaska španskog stručnjaka na 'Old Traford'.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Trener Bajerna iz Minhena je već dugo vremena povezivan sa Mančester Sitijem, ali se po pisanju engleskih medija, i drugi klub iz tog grada uključio u trku za dovođenje trofejnog trenera.

Ono što je išlo u prilog 'Građanima' su dobri odnosi njihovog direktora, Čikija Begeristajna, i Pepa Gvardiole.

Pojedini 'ostrvski' mediji sve češće pišu da Mančester Junajted neće nastaviti saradnju sa holandskim menadžerom, i da će potražiti novo rešenje, a to bi mogao da bude trener Bajerna iz Minhena, Pep Gvardiola.

Ipak, mediji su odbacili ovu mogućnost, navodeći da su u upravi 'Đavola' zadovoljni radom Luja Van Gala, i da će nu dati ogroman novac da napravi ekipu po svom ukusu.

Sa druge strane, The Independent piše da je Holanđanin na tankom ledu, i da bi u slučaju neuspeha na meču Lige šampiona protiv ekipe Volfsburga, engleski gigant mogao da mu pronađe zamenu.

Navijači Mančester Junajteda su godinama unazad navikli da gledaju atraktivan i napadački fudbal. Ove sezone gledaju pravu 'fudbalsku uspavanku', pa iako se nalaze u vrhu tabele, sve glasnije traže 'korenite promene'.

Većina navijača engleskog velikana želi da vidi leđa Luja Van Gala, ali kada budu prelistavali današnju štampu, mogli bi žestoko da se iznerviraju, jer sve ukazuje da će se agonija produžiti.

novine

novine

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 06.12.2015
21:11

Gvardiola, Simeone, Anćeloti.....

avatar
Nenad
Sunday, 06.12.2015
18:41

Stepen arogancije kod LVG je neverovatan. Pogledajte Fergusonovo lice na utakmicama kada vidi sta ova trnerska prevara radi od njegove zostavstine. Pogresan izbor defitinitivno, Mislim da njega nije briga sta se desava i da li ima rezultate. Covek otaljava posao do penzije, ako ga oteraju moraju mu isplatit odstetu. Kako god on je na dobitku. JA ne vidim pomak u igri, ne vidim boljitak, vidim samo beybrojne kontakte sa loptom kada igrac primi. Prosek 3-5 puta pa lopta nazad. Nema proigravaranja iz prve, nema trcanja i gradjenja pozicije bez lopte. Igraci su toliko staticni da nema potrebe ih cuvati. Igra na Felainija davno procitana, samo stavi jednog igraca da ga markira i covek je mrtav celu utakmicu. O ostalim, van pameti taktickim zamislima da ne trosim slova, tuga cemer jad. Vise volim i poraz ako se igra muski-atraktivno-napadacki, nego kukavicku pobede LVG.nCoveku je krajnji domet Holandska ili Belgiska liga.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 06.12.2015
18:08

Simeone ili Ancelotti

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
14:44

Nije pitanje da li United zeli Gvardiolu, vec da li Gvardiola zeli United. Naravno da ne zeli, bez ogromne kolicine novca uz pomoc koje bi rekonstruisao tim i povrsne kvazi navijace, ako to jeste moguce. U City-u mu se pruza daleko veca prilika, iako on ceka Arsenal, koji za sada nece docekati. Venger o povlacenju ne razmislja, dok Arsenal gaji stil igre slican onome koji odgovara Gvardioli. Sa Marsijalom se jos samo Pingvinko opterecuje. Ali, on je poznati sarlatan portala, tako da njegovo misljenje nije mijerodavno. Loptica skocica.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 06.12.2015
15:59

Gledaj ti tvoj mali lester, on ce da paddne, on je niko i nista, i ne pricaj o drugim klubovima kad tboj klub nema ni proslost a ni buducnost..

avatar
lamps8
Sunday, 06.12.2015
21:03

haha jos malo ako budete prvi krenuce price da ste vestacki klub,

avatar
Sasa1988
Sunday, 06.12.2015
20:17

Gledam i cudim se, koliko je dominantniji i poletniji od United-a. Sto priznaces, ako ti Pingvinko nije ucitelj, jeste za svaku pohvalu. Svaki klub ima proslost i buducnost. Pitanje je samo finansija koje u zavisnosti od kolicine, mogu tu buducnost uciniti manje ili vise bogatom, dok je ona uvijek izvjesna. Nauci da se izrazavas. Prosijecni klub, sa prosijecnim rezultatima. To je United u ovoj sezoni. Prosloj takodje.

avatar
Banned
Sunday, 06.12.2015
17:49

Junajted je trenutno manji od Lestera.

avatar
Brat Scholes
Sunday, 06.12.2015
14:35

Ode mast u propast.

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 06.12.2015
14:20

Ma treba da dovede:Humelsa, Laportea, Van der Vila, Gindogana, Belarabija i mogao bi jos npr Majer iz Salkea...To bi kostalo oko 150 mil, ali bi tim stvarno bio mocan De Hea-Blind-Humels-Laporte-Van der vil-Sniderlin-Gindogan-Memfis-Mata-Belarabi-Marsijal Runia i Svajnija nema jer realno ne igraju dovoljno dobro, Svajni igra kao da ima 50 god a Runi kao centarfor radi sve sem sto daje golove...Mogao bi i Rojs umesto Belarabija...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 06.12.2015
18:05

Hahahaha, Smalling u ovoj formi je duplo bolji od tog precenjenog Hummelsa, Laporte bi nam dobro dosao, kakav Van Der Wil, sta fali Darmianu ???

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 07.12.2015
00:13

Desnog beka mogu da igraju Valencija i Smolling, levog beka mogu da igraju Shaw,Rojo i Blind, stoperi Smalling,Jones,Rojo,Mcnair,Blind. Ok trebao bi nam i jedan desni bek ali ne svetske klase, imamo Varelu treba dati njemu priliku pa da vidimo sta ce da bude. Trenutno najveci problem je napad tjst golovi, a za to je najveci krivac LVG

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 06.12.2015
19:07

Treba imati i jaku klupu...Svi veliki klubovi kao npr Bajern i Barsa imaju 2 jake postave...Bolji je Van der Vil od Darmijana, njega sam stavio radi toga da bi se ojacala konkurencija...

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
14:06

Bas bih voleo da ostave Van Gala do kraja ugovora zbog ovih kvazi navijaca koji traze instant uspeh i koji zele da Junajted izgubi protiv Volzburga ne bi li LvG dobio otkaz.

avatar
Adnan
Sunday, 06.12.2015
14:50

Kao prvo,ostat ce Van Gal do kraja.nKao drugo,cak i ako izgubi,Van Gal ostaje.

avatar
Аполо
Sunday, 06.12.2015
14:03

Dace Van Galu ogroman novac da napravi tim po svom ukusu?! Bolje potpisite bankrot momentalno. Vec 50 imena je navedeno, mi i dalje nismo doveli stopera, desni bek igra levog beka, zadnji vezni igra stopera, levo krilo povremeno ode na desnog beka... A epilog je da na kraju ne mozemo jedan jedini gol da uteramo. Generalno ekipa je dobra ali verujem da bi neki drugi trener izvukao maksimum sa istom. Ukoliko postoji mogucnost da se dovede Gvardiola ne vidim razlog zasto ne bi tako bilo kada se ocigledno mucimo u grupnoj fazi LS i pitanje je da li cemo proci, a u PL imamo vise srece nego pameti jer kad mi kiksnemo kiksnu i drugi i iz toga razloga smo na trenutnoj poziciji na tabeli. Pod drugacijim okolnostima verovatno bismo bili 6-7.

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
13:57

I mi navijaci ostalih engleskih klubova smo jako zadovoljni radom Van Gala, slobodno mu dajte taj novac da oblikuje ekipu, da se ja pitam dao bih mu dozivotni ugovor.

avatar
MANUTD
Sunday, 06.12.2015
14:38

Ocigledno da volis gledati kako Junajted vec 5 utakmica ponizava tvoj klub :)

avatar
AxweII
Wednesday, 09.12.2015
10:04

To je mala maca u odnosu kako sam VG ponizava tvoj klub i cini ga prosjecnim. ahahhahaha

avatar
Bolender
Sunday, 06.12.2015
19:10

Xl pratis tekme junajteda a :D ?

avatar
XL
Sunday, 06.12.2015
15:19

Samo neka Van Gal ostane i ja sam presrecan, razlozi su normalnim ljudima koji prate fudbal i vise nego ocigledni.Pa oni urlici sa tribina juce nakon meca su ti sve rekli, vecina ljudi koja je bila na stadionu gane zeli u klubu.

avatar
mungos
Sunday, 06.12.2015
13:40

Utd je u vrhu, ako bi se sad zavrsila sezona, igrali bi u LS. Pritom imaju mnogo povredjenih igraca. Odvratno igraju, cinjenica, ali imaju rezultate. Gvardiola je odlican trener, ali ne znam sta bi sa njima uradio. U ligi u kojoj svako moze da te dobije, mnogo je jacih timova, a UTD nema bas preterano mocnu ekipu