'Đavoli' iščupali remi na 'Apton Parku'

Autor: Boban Filipović
nedelja 08.02.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net

U poslednjem meču 24. kola Premijer lige, Mančster Junajted je golom Blinda u sudijskoj nadoknadi došao do boda na gostovanju kod Vest Hem Junajteda.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

'Čekićari' su od strata meča pokazivali više želje, bili dosta bolji rival na terenu i samo zahvaljujući čudesnim intervencijama Davida De Hee uspeli na veliki odmor da odu bez primljenog gola.

Vest Hem je veoma ozbiljno pretio preko Enera Valensije, Tomkinsa posle prekida, Sakoa, ali svaki put se odlični čuvar mreže 'Đavola' isprečio kao nepremostiva prepreka.

Gosti su prvi put pripretili u finišu prvog dela igre, Di Marija je tukao iz daljine, ali pravo u dobro postavjenog Adrijana.

Ipak, posle nepunih pet minuta igre u nastavku, Olerdajsov tim stiže do prednosti.

Slobodan udarac za domaći sastav, Nobl je centrirao, odbrana Mančster Juanjteda reaguje loše, to koristi Čeiku Kujate, koji okružen nekolicinom igrača 'Đavola' pimplovanjem uspeva da napravi poziciju za šut, i majstroski pronađe put do mreže.

Očekivano, 'Đavoli' su od tog trenutka krenuli da igraju angažovanije,imao je Robin Van Persi priiku da brzo vrati egal, ali se Adrijan odličnom intervencijom pobrinuo da se to ne desi.

Sledi period zatišja, bar kada su veće prilike u pitanju, a onda u poslednjih 15-ak minuta meča, Mančester Juanjted ne koristi još dve dobre prilike.

Prvo je Falkao iz izgledne situacije tukao pored gola, a nešto kasnije Adrijan je ponovo izašao kao pobednik iz direktnog duela sa Van Persijem.

Uzbuđenjima tu nije kraj, Mark Nobl je tri minuta pre kraja regularnog dela mogao da reši sve dileme, fantastičan volej udarac, De Hea čini još jedno čudo na golu.

U poslednjim trenucima utakmice, Adrijan skida pokušaj rezerviste Felainija.

'Đavoli' stežu obruč oko gola domaćih, isplatilo se, u 92. minutu Dejlil Blind fenomenalno tuče iz voleja u samo ćoše Adrijanovog gola nakon pokušaja 'čišćenja' Vest Hemove odbrane posle jednog 'bunarenja' i donosi bod svojoj ekipi.

Ostalo je 1:1, Mančster Junajted je četvrti na tabeli nakon 24. kola, Vest Hem je na sedmom mestu sa sedam bodova manje od današnjeg rivala.

Golove sa 'Bolejn Graunda' pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 08.02.2015
20:12

U Fergusonovo vreme su u nadoknadi vremena pobedjivali, sad se raduju remijima. Nezasluzen bod za Junajted, opet ih izvlacio De Hea. Falkao sa dva metra promasaj i nigde ga nema dok je na terenu a neko ga uporedi sa Kostom, smesno...

avatar
Dakijev psihijatar
Sunday, 08.02.2015
21:09

Moneycao Kosti ne moze ni pertle da veze trenutno,covek je ispod proseka od kako je potrcao za parama.

avatar
disqus_9pXYaJZKCj
Sunday, 08.02.2015
22:13

Molio bih za top 5 ove utakmice!

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 08.02.2015
21:17

Da je Falkao u formi kakvoj je bio do povrede,Kosta bi bio malo dete za njega. realno gledano.