"Đavoli" idu žestoko desetkovani u Votford

Autor: Boban Filipović
petak 20.11.2015.
14:28
Izvor: Sportske.net

Luj van Gal ima velikih kadrovskih problema pred sutrašnje gostovanje 'Stršljenovima'.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Utakmica između Votforda i Mančester Junajteda otvara 13. kolo Premijer lige u kojoj će gosti sa 'Old Traforda' biti značajno oslabljeni.

Van Gal neće moći da računa na Antonija Marsijala, koji mora da odmara zbog povrede zadobijene na prijateljskoj utakmici između Engleske i Francuske 'Vembliju', i Vejna Runija zbog bolesti, te nije poznato ko će igrati u špicu napada 'Đavola'.

Najistureniji igrač Junajteda bi mogao da bude Memfis Depaj.

Holandski stručnjak neće biti u prilici da eksperimentiše sa Maruanom Felainijem u špicu jer je i on van stroja zbog povrede, a mladi napadač Džejms Vilson nije spraman za svih 90 minuta.

Fudbaleri na koje Van Gal neće moći da račina u duelu sa 'Stršljenovima' su i Majkl Karik, Patrik MekNeir, Antonio Valensija i Luk Šo, za koga je sezona već završena.

S druge strane, u Votfordu je zdravstveni bilten dosta bolji, ekipa Kikea Sančeza Floresa će sigurno biti veoma motivisana u želji da nastavi sa dobrim rezultatima, 'Stršljenovima' je ovo najbolji start u Premijer ligi u klupskoj istoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 21.11.2015
14:53

De Hea- Darmijan, Džons, Smoling, Roho, Šnajderlin, Švajni, Erera, Mata, Lingard-Depaj

avatar
Mun.Utd
Friday, 20.11.2015
17:27

De Gea, Darmijan, Jones, Roho, Blind, Snajderlin, Svajnstajger, Erera, Lingard, Mata i DepaJ.

avatar
nenadvr
Friday, 20.11.2015
17:07

Isto tako Kris Smoling nije povrijedjen, Pedi MekNeir umjesto Petrik. nSamo malo istrazivanja i malo znanja engleskog je potrebno da napisete clanak, molim vas potrudite se da barem prevedete tacno.

avatar
nenadvr
Friday, 20.11.2015
17:03

Vilson nije povrijedjen, ali nece igrati punih 90 minuta zbog nedostatka mec forme. jedino ako vi imate tacnije informacije nego LVG

avatar
Adnan
Friday, 20.11.2015
15:55