Direktan crveni za Markeca - Da li ga je zaslužio?!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.12.2014.
22:12
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Lazar Marković ostavio je saigrače iz Liverpula na cedilu nakon što je u 60. minutu susreta zaradio direktan crveni karton zbog navodnog udaranja Behranga Safarija.

Beta/AP Photo/Nam Y. Huh
Beta/AP Photo/Nam Y. Huh

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula večeras igraju odlučujuću utakmicu u borbi za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona a od 60. minuta imaju gol zaostatka i igrača manje.

Bazel je poveo još u 25. minutu prvog dela a Brendan Rodžers je na poluvremenu napravio dvostruku izmenu kako bi trgnuo ekipzu iz letargije.

Na teren su ušli Moreno i Lazar Marković ali je srpski internacionalac u igri ostao nepunih 15 minuta!

Bivši fudbaler Partizana i Benfike povukao je loptu na sredini terena, rukom pokušao da zakači po licu protivničkog igrača, a sudija Bjorn Kujpers odlučio je da mu pokaže direktan crveni karton.

Na snimku se vidi da je Marković imao nameru da se oslobodi pratioca na nepropisan način ali do kontakta sa Safarijevom glavom nije došlo.

Holanđanin je bio neumoljiv a Srbin je rezigniran napustio teren i zaputio se u svlačionicu. Ukoliko Liverpul bude eliminisan iz daljeg toka takmičenja nema sumnje da će i Srbin biti okrivljen za neuspeh.

OVDE pogledajte kako je Marković zaradio crveni karton!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4k4.Dex
Tuesday, 09.12.2014
23:15

Namera je bila ocigledna i to je sigurno za karton e sad ako ga je stvarno uboo u oko definitivno zasluzeno ako ne onda vi zuti bi dovoljan.