Dinamova sezonska - Toliko povoljna da je žele i u Splitu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
11:50
Izvor: Sportske.net

Šampion Hrvatske odlučio je da na specifičan način stavi svim navijačima do znanja koliko su Dinamove sezonske ulaznice povoljne. Toliko povoljne da ih i navijač Hajduka poželi.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Zamislite reklamu u kojoj navijač Crvene zvezde dolazi do "ortaka" sa tribine i kaže mu da je uzeo godišnju kartu za utakmice u Evropi i domaćem šampionatu.

U narednom trenutku "Delija" vadi iz džepa sezonsku kartu Partizana a drug ga u neverici gleda i pita zašto Partizanovu!? Odgovor - Isplati se!

Upravo je takvu reklamu osmislila marketing služba NK Dinamo iz Zagreba i moramo priznati da je u najmanju ruku neobična.

Kako smo već pokušali da opišemo, navijač Hajduka iz Splita dolazi da se pohvali drugu sa tribine da je kupio sezonsku ulaznicu a onda sledi šok...

Uz obrazloženje da se i Splićanima isplati da "pazare" sezonsku kartu Dinama klub iz Zagreba pokušao je da ubedi što veći broj ljubitelja fudbala (nogometa) da se odluči na kupovinu celosezonske ulaznice.

Šalu na stranu, Dinamo poslednjih godina ima problema sa posećenošću utakmica koje igra na "Maksimiru" jer veliki broj navijača bojkotuje Zdravka Mamića i ljude okupljene oko njega koji vode klub.

Tako se dešavalo da na utakmicama grupne faze Lige šampiona "Maksimir" bude polu prazan što je slalo lošu sliku o klubu u Evropu i svet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke