Dijego Košta propušta derbi zbog kazne?

Autor: Beta Beta
sreda 28.01.2015.
19:07
Izvor: Beta

Fudbalski savez Engleske optužio je danas napadača Čelsija Dijega Kostu za nasilničko ponašanje, nakon što je tokom utakmice sa Liverpulom u polufinalu Liga kupa zgazio protivničkog igrača Emrea Čana.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija sinoć su se plasirali u finale Liga kupa, pošto su u revanš utakmici polufinala posle produžetka pobedili Liverpul sa 1:0, golom Branislava Ivanovića.

Košta je tokom utakmice ulazio u oštre duele sa Martinom Škrtelom i Čanom, ali ga FA neće teretiti za duel sa slovačkim defanzivcem. Sudija Majkl Oliver nije kaznio Koštu žutim kartonom ni za jedan prekršaj.

"Optužen je zbog incidenta sa Čanom, koji se dogodio u 12. minutu revanš utakmice polufinala Liga kupa protiv Liverpula. On ima rok do sutra popodne da odgovori na optužbu.

Posle pregledanog snimka njegovog duela sa Škrtelom, FA neće pokrenuti postupak"
, navodi se u saopštenju.

Čelsi nema pravo žalbe na eventualnu kaznu, pa bi Košta mogao da propusti predstojeću utakmicu sa Mančester Sitijem, u subotu.


Za utakmicu protiv Sitija neizvestan je i Branislav Ivanović, koji je zadobio posekotine po nozi. Na fotografijama sa sinoćnje utakmice vidi da je kapiten srpske reprezentacije utakmicu završio sa kopačkom punom krvi.

"Njegova kopačka je bila puna krvi i trebalo bi je poslati pravo u našu fudbalsku akademiju", rekao je menadžer 'Plavaca' Žoze Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 28.01.2015
20:15

Joj bez Koste, Fabregasa, Baneta, F. Luiza, Širlea bit će jako teško, mada ima jedna dobra vijest ni Lord Mikel izgleda neće biti spreman pa to računam kao veliko pojačanje - jer makar nećemo igrati sa igračem manje od početka meča, još kad bi ispala Obala Slonovače na Kupu Nacija vratili bi se i Toure i Bony za City - volio sam da smo izgubili od Rodžerspula a da smo kompletni dočekali i dobili City u Premiershipu.

avatar
Carina
Wednesday, 28.01.2015
21:40

Bane i Fabregas ce igrati, Luis ne bi igrao svakako jer se oporavio Aspi, Sirle nije ni igrao ove sezone, tako da ce jedini hendikep biti eventualni izostanak Koste. Sto moze da znaci da Remi dobije sansu, mozda nece biti los, ako ne, Drogba zna kako se igraju vazni mecevi, nece podbaciti.

avatar
John McClane
Wednesday, 28.01.2015
22:59

Ako budu nedostajali oni dobar je i X sa Sitijem. Ostajemo na istoj udaljenosti , a oni imaju tezi raspored.