Dijego Košta nije isti igrač kao u Atletiku?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 12.03.2015.
17:49
Izvor: Sportske.net

Džimi Flojd Haselbajnk, koji je svojevremeno bio najbolji strelac i u Atletiku i u Čelsiju, smatra da je Košta mnogo slabiji ove sezone.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kada je Košta dolazio u Čelsi, mnogi su bili skeptični da li može da ponovi sezonu iz Atletika.

Reprezentativac Španije ih je sve demantovao na početku sezone, kada je postizao pogodak na svakoj utakmici u Premijer ligi, ali je posle povrede usporio i nije u sjajnoj formi.

Sinoć je bio jedan od najslabije ocenjenih igrača Čelsija i po mišljenju mnogih najveći krivac što Čelsi nije prošao dalje, a imao je i sreće da ne dobije crveni karton zbog svog ponašanja.

"Košti treba više prostora kako bi mogao da ulazi između linija protivničkog tima, gde je najopasniji. Igrao je dobro na početku sezone u Premijer ligi, ali je Liga šampiona još kvalitetnije takmičenje", smatra Haselbajnk.

Bivši napadač Čelsija i Atletika je napomenuo da je Košta bio mnogo bolji u Atletiku prethodne sezone.

"Košta je prošle sezone u Ligi šampiona igrao mnogo bolje. Ove sezone je imao problema sa povredom, možda je to uticalo, ali u svakom slučaju izgleda kao da nije isti igrač iz Atletika.

Sada Čelsiju ostaje da se bori za titulu, imaju prednost, videćemo da li će Košta zaigrati bolje
", rekao je Haselbajnk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 12.03.2015
19:03

Lose igRa... Briljirao je na pocetku tj i sada igra sasvim okej ali losije i zato slabo padaju golovi. Jos losiji je Fabregas koji tone