Dijego Alves nosi titulu Barseloni!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.05.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Titula je Barseloni veoma blizu, Valensija je dana osvojila bod u meču sa Real Madridom!

Beta/AP Photo/Oscar del Pozo
Beta/AP Photo/Oscar del Pozo

Povezane vesti

Govorili smo već o "paklu" koji čeka Real Madrid u ovom periodu od pet dana, Valensija i Juventus su ekipe koje će igrati na Bernabeu, a Madriđani su se okliznuli već na prvom koraku.

Real je danas jako slabo krenuo u utakmicu.

Igrao se 19. minut kada je pako Alkaser uspeo da savlada Kasiljasa po prvi put na utakmici danas nakon fenomenalne asistencije Gaje, čoveka koji je bio na meti Real madrida ove sezone, ali je pre dva dana potpisao novi ugovor sa Valensijom.

Samo sedam minuta kasnije, u 26. minutu meča, na semaforu je pisalo 0:2.

U šoku su bili navijači Real Madrida kada je Fuego povećao na 2:0. Centrirao je Pareho, loše su branili fudbaleri Real Madrida ovaj slobodan udarac, Fuego je bio priseban, glavom je savladao Kasiljasa!

Real Madrid je mogao da se vrati u meč pred sam kraj prvog poluvremena, ali je Kristijano Ronaldo promašio penal u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Dijego Alveš je branio neverovatno dobro u prvom delu igre, odbranio je nekoliko dobrih šuteva fudbalera Reala, i sam penal koji je šutirao najbolji igrač na svetu, Kristijano Ronaldo, koji danas nije imao svoj dan.

Eksremno zanimljiva utakmica u drugom poluvremenu, Real Madrid je krenuo na sve ili ništa, uspeo je da dođe samo do boda.

Ronaldo je pogodio danas i prečku, Valensija je propustila nekoliko dobrih prilika da iz kontra napada dokrajči Real Madrid.

Prvo je na 2:1 smanjio Pepe na asistenciju Hamesa Rodrigeza u pravo vreme, igrao se 56. minut, da bi nakon nekoliko propuštenih prilika Isko u 83. minutu uspeo da savlada golmana Dijega Alveša fenomenalnim udarcem sa distance za 2:2!


Imali su "Galaktikosi" 10 minuta do kraja utakmice da savladaju još jednom jednog od najboljih igrača meča danas, ali nisu uspeli, Barselona je na pragu da osvoji titulu u španskoj Primeri!

Golove pogledajte OVDE.

Dakle, Barselona sada ima 4 boda prednosti u odnosu na Real Madrid, do kraja su ostala još dva kola, što znači da su Barsi potrebna još tri boda da bi obezbedili šampionsku titulu!



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak