"Dijamant" ne sija u Italiji

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.03.2016.
09:41
Izvor: Sportske.net

U Romi razočarani učinkom najvećeg pojačanja, žele da ga se oslobode narednog leta.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Edin Džeko se nije snašao u Italiji, gol na svake tri utakmice nije dovoljno dobar, ovo su najlošije brojke u njegovoj karijeri od dolaska u Volfsburg 2007. godine.

Sjajni bosanski napadač je bio papren, Roma je praktično prelazni rok formirala oko njega, plaćaju ga blizu 5 miliona evra po sezoni i jasno je da su veoma nezadovoljni njegovim učinkom.

Sada treba naći klub, teško je da će izvući uloženo u "Dijamanta", tim pre što je njegova plata takva da u Evropi sigurno ne postoji niko ko bi prihvatio posle ove sezone da ga plaća toliko.

Spaleti se opredelio da igra sa El Šaravijem i Perotijem napred, praktično bez klasičnog špica, a "Mesađero" je u izuzetno nekorektnom tekstu Džeka nazvao "lažnom devetkom" aludirajući na njegov učinak, a ne poziciju u timu.

Ipak, Bosanac bi posle neuverljive igre protiv Reala mogao da dobije šansu za vikend u Udinama, što su u nekim medijima krstili kao "poslednju priliku" da ubedi novog trenera da zaslužuje da igra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 11.03.2016
11:36

U Sitiju je nazadovao, nije igrao dovoljno i ako ga Roma isforsira, a ne vidim zasto ne bi, ove sezone nece osvojiti titulu, bice on mnogo bolji.

avatar
Brat Sergio (Return)
Friday, 11.03.2016
10:56

Dzeko je igrac koji moze da igra samo u Bundesligi, Italija je tvrda za njega i ne moze da dodje do izrazaja. Ali najveci je problem sto u zadnje vrijeme klasicni spicevi nisu vise toliko potrebni. Mislim jesu ali da bi bio spic svjetske klase, moras da jako puno sudjelujes u igri, da se vracas po loptu, da imas jako dobru tehniku, kretanje. Dzeko nista od toga nema, samo ima skok i to je to, a to danas nije dovoljno.

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Friday, 11.03.2016
10:47

Ne cuvaju ga u pravoj vitrini, ne nalazi se na pravom prstu, zato ne sija:-D

avatar
Oldboy
Friday, 11.03.2016
11:23

Mudro zboris mladi Miraleme

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Friday, 11.03.2016
14:12

Miralem, Adem i Edin su dobrodosli u nas dunjaluk zvani Milan:-D