Di Marija smatra da će i Ronaldo napustiti Real?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.09.2014.
13:01
Izvor: Sportske.net

Nakon njegove borbe sa Florentinom Perezom i pisma koje mu je poslato, Anhel Di Marija nastavlja da govori protiv "Kraljevskog kluba".

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Priča Anhela Di Marije sa Real Madridom je gotova, to je sada sasvim sigurno. Svakako da je jedan od razloga njegovog odlaska iz tog kluba bilo i njegovo učešće ne SP u Brazilu.

Di Marija je imao problema sa povredom za vreme Svetskog prvenstva, a iz Reala mu je pred samo finale tog turnira stiglo pismo nakon koga je jedan od najboljih argentinskih igrača promenio mišljenje o tom klubu.

"Dobio sam pismo iz Madrida koje je stiglo oko 11 ujutru na dan finala Svetskog prvenstva. Pisalo je da žele da ja ne igram.", rekao je Anhel Di Marija.

"Želeo sam da igram u finalu, igrali smo od 4 popodne, a pripremao sam se da budem u što boljoj kondiciji. Milsio sam da ću igrati finale, čak iako sam znao da ću u tom slučaju 90% da se povredim.

Čim sam dobio pismo, pocepao sam ga.Nije me zanimalo, bez obzira na sve. To je bilo nešto najgore što mi se desilo u životu, nikome ovo do sada nisam pričao. Nije ni bitno...

Na kraju je Sabelja doneo konačnu odluku koja je i bila najbolja
.", rekao je Anhel Di Marija.

Nije ni čudo što je želeo da ode iz Real Madrida, koji je, takođe, uslovljavao i Kristijana Ronalda na ovom Svetskom prvenstvu. Srećom po Portugalca, njegova reprezentacija nije uspela da prođe grupnu fazu.

"Nikada nisam rekao da želim da napustim Madrid. Uvek sam imao sjajan odnos sa svojim saigračima, ali je klub odlučio da kupi nove igrače.", rekao je on.

Vidimo da se i Kristijano Ronaldo neprijatno oseća na terenu bez Anhela Di Marije.

"Kristijano Ronaldo je uvek bio na mojoj strani. Borio se da ostanem. Nisam siguran koliko će on ostati u Madridu.

Ja sam sad veoma srećan što sam došao u Mančester. Došao sam da postižem golove i da vratim Junajted tamo gde mu je i mesto.
", završio je nekadašnji fudbaler Real Madrida i reprezentativac Argentine, Anhel Di Marija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke