Di Marija je "prognan" sa 'Old Traforda'?

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 14.09.2015.
16:13
Izvor: Sportske.net

Argentinac pobegao iz pakla.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Anhel Di Marija je na 'Tetar snova' stigao kao jedan od najboljih fudbalera na svetu, ali nikako nije uspeo da se navikne na novu sredinu i njegove partije u dresu Mančester Junajteda su bile samo bleda kopija onih kakve je pružao igrajući u redovima Real Madrida.

Argentinski fudbaler bio je 'žrtveno jagnje' menadžera Luja Van Gala i veoma brzo je pao u njegovu nemilost.

Sezona na 'Ostvru' bila je frustrirajuća za 27-godišnjeg fudbalera, koji je ovog vikenda debitovao za PSŽ u Ligi 1, gde će pokušati da vrati karijeru na pravi kolosek.

On bi trebalo da bude u startnom timu na meču Lige šampiona protiv švedskog Malmea, a neigranje u elitnom fudbalskom takmičenju bilo je frustrirajuće za Di Mariju.

"Bilo je teško gledati Ligu šampiona na televiziji, godinu dana nakon što sam je osvojio sa Realom. Jedva čekam da ponovo zaigram, emocije su iste kao kada sam debitovao u tom takmičenju dok sam nastupao za Benfiku", rekao je Di Marija.

Takođe, Francuska bi mogla da bude zemlja preporoda za Argentinca. Navodi da njegova porodica i on nikako nisu uspeli da se naviknu na život u Engleskoj, gde je sve potpuno drugačije od života u Argentini. 'Šlag na tortu' bila je pljačka, kada su provalnici odneli sve dragocenosti iz 'Rezančeve' kuće.

Splet okolnosti je bio takav da posle samo godinu dana Di Marija spakuje kofere i sreću potraži u Parizu, u redovima 'Svetaca'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 14.09.2015
20:45

Di Marija je otišao iz Junajteda.

avatar
Mr.Gost7
Monday, 14.09.2015
17:26

Mojne se povrijediti. Cuvaj se jačeg vjetra

avatar
King Eric
Monday, 14.09.2015
17:01

Samo da si ti otisao od nas.

avatar
Adnan
Monday, 14.09.2015
16:55

Dobro,istina je da je Di Maria pomogao da se Junajted vrati u top 4(2 asistent lige bio),ali za pare koje je doveden morao je da ima daleko jacu i igru i statistiku.Pa Jang je imao jacu sezonu od nega,to je cinjenica.Moje misljenje je da Di Marija nije taj alfa igrac,on nije Dzordan,Kobi ili Betmen,on je Pipen,Gasol odnosno Robin.Iako bih ja opet sve ponovo uradio sa njegovim dovođenjem,drago mi je da je prodan po ogromnoj cijeni.

avatar
Vamos Real
Monday, 14.09.2015
16:37

Pa Junajted mu je bio usputno stanica,svi znaju da je hteo u PSZ ali zbog FFP nije otisao tamo nego u Junajted dok PSZ-u istekne zabrana.

avatar
adis adis
Monday, 14.09.2015
18:48

Naravno,navikao decko igrat u slabijim ligama gdje se 2 tima il jedan bore za titulu

avatar
Alex DeLarge
Monday, 14.09.2015
20:19

Sve to stoji, ja sam uporno pricao da je epska glupost prodavati ga posle jedne sezone, ali budimo realni i drzimo se cinjenica: On je bio zamena jednom Esliju Jangu, to dovoljno objasnjava neke stvari. Ma koliko bio dobra igrac on je slabic, neko ko moze da potone sa formom u bilo kom trenutku, takvi igraci kad tad pocnu da stete timu...

avatar
Vamos Real
Monday, 14.09.2015
19:43

Navikao igrati u timovima koji i mogu da urade nesto van svoje lige tj u evropi.