DFB pokal - Poznata prva četiri četvrtinalista

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.12.2015.
22:41
Izvor: Sportske.net

Poznata su četiri učesnika četvrtinala nemačkog kupa.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Danas smo saznali prva četiri učesnika četvrtfinala nemačkog kupa DFB Pokal.

Najzanimljiviji meč viđen je u Menhengladbahu gde je Verder kao gost slavio rezultatom 3:4. Na asistenciju Torgana Azara Štindl je doveo domaće u vođstvo, da bi Šternberg i Vestergard preokrenuli rezultat za samo 6 minuta u drugom poluvremenu.

Hrgota izjednačuje rezultat u 74. minutu, ali onda sledi novi talas gostiju koji za tri minuta stižu do 2 gola preko Pizara i Uje za 2:4.

Sve što su domaći uspeli da urade jeste da preko Hrgote smanje na 3:4 u nadoknadi vremena.

Fantastičnim golom Ćabija Alonsa Bajern je prošao u četvrtfinale protiv Darmštata za koji je ceo meč odigrao Slobodan Rajković.

Alonso je hvatao volej sa 35 metara, pogodio je same rašlje gola golmana Matenije koji apsolutno ništa nije mogao u ovoj situaciji.

Ćićarito je ponovo dominirao, nastavio je svoju uspešnu seriju protiv Unterhašinga na gostovanju. Domaći su poveli sa 1:0 preko Bauera, da bi Ćićarito izjednačio na 1:1 u 31. minutu.

U drugom poluvremenu gosti su bili dosta bolji, a golovima Kislinga i Belarabija došli su do zalužene pobede.

U poslednjem meču današnjeg dana, Hajdenhajm je uspeo da se plasira u četvrtinale pobedom nad ekipom Aue sa 2:0, a golove su postigli Fajk i Šnaterer u drugom polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 16.12.2015
00:06

Vidi se da fale Daglas, Gece, Roben, Riberi i Alaba. Roben se cak i oporavio, ocekuje nas jos jedan mec, to je gostovanje Hanoveru, msm da cemo lako dobiti taj mec, tako da, Roben ne mora da trosi energiju, neka se dobro pripremi za naredni deo sezone. Nadam se punom sastavu u narednoj godini. Nojer - Lam, Martinez, Boateng, Alaba - Daglas, Gece, Vidal, Roben - Miler, Levandovski. I obavezno dovesti jedno krilo.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 15.12.2015
23:48

Svaka cast Bremenu na igri. Bayern je sasvim solidno odigrao. Unsere Maestro war sehr guter Spieler