Despotović strelac u 'Ex-Yu' okršaju u Kazahstanu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović postigao je vodeći gol za Astanu u pobedi šampiona Kazahstana na gostovanju Ordabašiju. Meč su počela osmorica igrača sa prostora bivše SFRJ.

instagram.com/despot92
instagram.com/despot92

Povezane vesti

Aktuelni šampion Kazahstana upisao je drugi trijumf na startu nove sezone, pošto je kao gost savladao Ordabaši rezultatom 3:1 (3:1) u meču koji su obeležili fudbaleri sa prostora bivše Jugoslavije.

Čak osmorica igrača iz zemalja nekadašnje SFRJ našli su se u startnim postavama Ordabašija i Astane, a upravo su ti fudbaleri postigli sva četiri gola na današnjem susretu.

Za domaće su danas nastupili Edin Junuzović (Hrvatska), Filip Kasalica (Crna Gora), Aleksandar Simčević (Srbija) i Branislav Trajković (Srbija), dok su za Astanu igrali Nenad Erić (Srbija), Nemanja Maksimović (Srbija), Đorđe Despotović (Srbija) i Marin Aničić (Bosna i Hercegovina).

Vodeći pogodak za Astanu postigao je bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović već u desetom minutu meča, ali je samo pet minuta kasnije hrvatski internacionalac Edin Junuzović poravnao na 1:1.

Pre odlaska na odmor gosti su stigli do nove prednosti usled autogola Srbina Aleksandra Simčevića, a konačan rezultat postavio je Marin Aničić, bivši fudbaler Zrinjskog iz Mostara.

Astana posle dva nekompletna kola deli prvo mesto na tabeli sa Irtišom iz Pavlodara koji takođe ima maksimalan učinak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 20.03.2016
13:38

Da li su dozvoljene reči na vašem sajtu koje počinju na K? #kazahstan; #kairat; #kpj; #krcun; #koordinator kosmeta

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.03.2016
18:18

Svaka ti čast već si napravio novi nalog.