Dešan: "Daćemo sve od sebe protiv najboljeg tima na svetu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.07.2016.
08:44
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je večeras da je Nemačka najbolja ekipa na Evropskom prvenstvu, ali da će njegov tim dati sve od sebe da se plasira u finale.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

"Nemačka je najbolji tim, u to nema sumnje, i pored toga što su protiv Italije prolazili kroz teške momente. Ali, mi smo tu, u najboljih četiri, i daćemo sve od sebe protiv najboljeg tima ne samo u Evropi, već i na svetu", rekao je Dešan.

Fudbalska reprezentacija Francuske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u četvrtfinalu u Sen Deniju pobedila Island sa 5:2.

Domaćin šampionata Evrope će se za plasman u finale boriti protiv selekcije Nemačke. Taj meč je na programu u četvrtak u Marseju.

"Oduševljen sam svaki put kad moj tim pobedi, nikad nije lako. Uradili smo ono što je trebalo u prvom poluvremenu. Posle smo se malo opustili, napravili neke izmene... Ima dosta pozitivnih stvari iz ove utakmice. Oduševljen sam zbog igrača, zaslužili su ovo. Drago mi je i zbog navijača koji su bili uz nas mesecima", rekao je Dešan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke