Dešam u Beogradu izvodi "drugi tim"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.09.2014.
12:03
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Francuske Didije Dešam najavio je da će u Beogradu izvesti sasvim drugačiji tim u odnosu na meč sa Španijom koji su "Galski Petlovi" dobili rezultatom 1:0.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Osam godina čekala je Francuska na trijumf nad "Crvenom Furijom" a "Petlovi" su post prekinuli u četvrtak uveče kada su golom Loika Remija minimalnim rezultatom savladali aktuelnom evropskog šampiona.

Narednu utakmicu u sklopu priprema za EP koje će 2016. godine organizovati selekcija Francuske imaće u Beogradu. Duel sa Srbijom neće imati takmičarski karakter iako je Francuska deo kvalifikacione grupe u kojoj se još nalaze Portugal, Danska, Albanija i Jermenija.

Uoči nedeljne utakmice, selektor reprezentacije Francuske Didije Dešam najavio je da će duel sa Srbijom početi totalno drugačiji tim od onog koji se suprotstavio Španiji.

"U nedelju će igrati sasvim drugačiji tim. U kontaktu smo sa klubovima i mnogi su nas zamolili da ne preforsiramo igrače. Meč sa Srbijom je odlična prilika da i ostali reprezentativci zaigraju, želim da vidim na delu oni koji su manje bili u timu" rekao je Dešam pred put u Beograd.

Francuska je duel sa Španijom počela u sastavu:
Loris, Sako, Varan, Evra, Debiši, Valbuena. Grizman, Pogba, Matiudi, Sisoko, Benzema a u igru su još ulazili Dine, Kabela, Remi, Kabaj i Šnajderlin.

Među igračima koji u četvrtak nisu dobili priliku da igraju a nalaze se u reprezentaciji bili su Lakazet, Mavuba, Sanja, Mandanda, Matje i Rufije.

Ukoliko se Dešam bude držao onoga što je rekao većina rezervista iz duela sa Španijom trebalo bi da počnu utakmicu u Beogradu koja je zakazana za nedelju od 20 časova i 45 minuta a igra se na stadionu Partizana.

Evo kako je naša reprezentacija predstavljena na zvaničnom sajtu Fudbalske federacije Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke