Derbi posledice - Navijači protiv trenera

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.09.2015.
23:20
Izvor: Sportske.net

Povukli smo paralele dva današnja derbija, srpskog i engleskog.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Dva velika derbija danas, jedan srpski u kome je slavila Crvena zvezda, drugi engleski u kome je slavio Mančester junajted.

Zvezda je pobedila svog večitog rivala na domaćem terenu rezultatom 3:1, isti rezultat videli smo i u meču Mančester junajteda i Liverpula.

Pored ove dve sličnosti, imamo još jednu.

Navijači poraženih timova su veoma ljuti na svoje trenere i njihove izbore igrača u ovom šampionatu, a posebno na izbor u ovim utakmicama.

Odbrana Liverpula nije bila na svom nivou, isto kao i Partizanova, a posebna zabrinutost navijača oba kluba odnosi se na igrače sredine terena. Pojedini navijači Partizana su govorili da je veći deo veznog reda ostao na svadbi kod Brašanca, sa druge strane Redsi su pisali kako ekipa ne može da se sastavi kada nema Kutinja.

Posledice svega toga - jedan deo navijača traži smenu trenera.

Zoran Milinković ima veliko poverenje uprave Partizana, isto kao i Brendan Rodžers, ali bodovna razlika u nacionalnim šampionatima im govori da im stolica nije baš najsigurnija.

Bilo je i navijača koji su bili izričito glasni u namerama da dokažu da njima nije mesto na klupi ova dva kluba.

Posebno se to odnosi na navijače Liverpula koji svim silama žele Klopa na svojoj klupi, večeras je na društvenim mrežama, čini nam se, bila najjača pomama za njim.

Hoće li ova dva stručnjaka izdržati do kraja sezone u svojimklubovima?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Charlie Sheen
Sunday, 13.09.2015
22:53

Sta reci vise trudim se da dajem podrsku i igracima i treneru uvek i da ih ne kritikujem ali ovo je prevrsilo svaku meru Rodzers definitivno nije trener za Liverpul i treba mu sto pre uruciti otkaz.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 13.09.2015
10:43

Da je samo Brasanac pravio svadbu pa jos i nekako, ali i Zivko odmah sledeceg dana...

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 13.09.2015
10:39

In Brendan we trust. Je li se secate? Nije tako davno bilo.

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 13.09.2015
19:30

Sećamo se i za Inzagija, a večeras će biti i za Mihaljovića, no, ti ćeš se i tada uhvatiti za Maldinija, jer drugi izgovor nemaš.

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 13.09.2015
23:53

Ja se uopšte ne hvatam za Džerarda, a sada se hvataj za glavu, jer je i bilo onako kako sam rekao.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 13.09.2015
19:48

Neko se hvata za Maldinija, neko za Dzerarda. A da on je u Galaksiju.

avatar
Sunday, 13.09.2015
10:02

Ima samo jedna vema bitna razlika u sistemu takmicenja, koja Milinkovicu i navijacima Partizana moze dati nadu da budu sampioni, a to je nov sistem takmicenja u kome je mnogo bitnija zavrsnica od starta, kao i zimski prelazni rok koji kod nas za razliku od Engleza uvek ima toliko izmena i promena da tesko da ce timovi ostati isti. S druge strane Rodzers je 3 sezone u klubu i ima jednu uspesnu i dve ocajne uz astronomska ulaganja i samo vece nazadovanje. Nekokaze promasena i losa pojacanja, ali meni nije jasno kako igraci kao Moreno, Firmino, Markovic, Lovren, Lambert, Lalana i svi ostali koji su bili dobri u prethodnim klubovima toliko losiji sa du Liverpoolu, da li je smao do njih? Ocigledno ne. S druge strane Partizan ima LE, tako da je Milinkovic u boljoj poziciji.

avatar
the NormalOne
Sunday, 13.09.2015
09:43

Kakvi do kraja sezone ako Rodzers izdrzi do kraja sledece nedelje ima da se besim,dajte nam Klopa da ne gledam vise ovu skradu.

avatar
Emilio
Sunday, 13.09.2015
09:26

Prosle godine je kupovao sve nebitne igrace, koje je odmah ove sezone prosledjivao na pozajmice ili prodavao. Ove sezone je potrosio isto kao i prosle, shvatam da trebaju oni da se uigraju i sve to, ali kad tebi jedan Milner koji je atletski izdrzljiv i moze pokazati, igra kao kapiten, koji je novajlija a dobio je to samo zbog statusa Engleza. Skrtel covek koji jedino ima srce. Odbrana je toliko losa, ja stvarno ne znam, da li uopste neko radi na tome. Ako si ti neki fudbalski strucnjak, kako mozes staviti Ingsa i Firmina na neka krila, vezne igrace da pomazu bekovima. Pa mi uopste nismo slabiji tim u odnosu na MU, cak kad smo krenuli u napad posle primljenog gola, bili smo mnogo jaci. Zar Benteke moze sve sam da uradi u napadu, nije on Fernando Torres ili Suarez pa da se proseta kroz odbranu. Smesna je ovo ekipa, ali bas. Ovo je ekipa kao Stouk, brani se da ne primis gol. A ovi vlasnici iz dana u dan unistavaju klub njegovim ostankom. Nadam se da ce ovaj ubrzo dobiti otkaz, jer covek nema obraza, svako normalan bi dao otkaz posle utakmice sa Stoukom, pa onda sa WHU. Smesno je sta radi, !!!KLOPP ON THE KOP!!!

avatar
Javier Mascherano
Sunday, 13.09.2015
08:25

Jaoo kad bi Klop dosao, njegove ubitacne kontre je bilo milina gledati u Borusiji..

avatar
Poznavalac
Sunday, 13.09.2015
08:14

Jos prvog dana kada je dosao na klupu redsa sam rekao da on nije kalibar za redse i svi ovi losi rezultati godinama su samo posledica toga.a,silne stotine miliona tek protracene na kvazi pojacanja??najgori menadzer redsa u poslednje tri decenije,on je za male klubove i klubove iz championshipa.Milinkovic takodje-katastrofa,nema covek ni harizmu ni recnik da sedi na klupi velikog kluba.

avatar
mrancic
Sunday, 13.09.2015
07:47

Skuplja pare da otvori fabriku peglanih kobasica.Obrzbedicu mu recept.Ima da razbije?

avatar
PartizanSampion
Sunday, 13.09.2015
03:48

Jel se prica ko ce da nasledi Kizu? Realno nije on kalibar za Partizan, lose odradjen prelazni rok je na upravi ali i njemu, a o taktici da ne pricam!

avatar
MAN_UTD«»CZV
Sunday, 13.09.2015
00:13

Ne dirajte mi Rodzersa i Milinkovica!

avatar
Mr.Gost7
Saturday, 12.09.2015
23:30

Neeee. Ne dirajte Brendana molim vas. In Brendan we trust. Nadam se da će osvojiti LE ove sezone drukčije neće u LS.

avatar
Sunday, 13.09.2015
10:52

Sreca pa je Van Gal tenercina. xD

avatar
Mr.Gost7
Monday, 14.09.2015
00:08

Bolji od enriqea kako god okreneš. Mourinho,Guardiola,Enrike niko ne bi cuo za njih da nije bilo njega. Pogledaj mu biografiju mislim da njegova 23 trofeja govore za njega.

avatar
Sunday, 13.09.2015
23:24

Ako je tebi top trener neko ko nije ni medju 30 onda podrzavam!

avatar
MANUTD
Sunday, 13.09.2015
19:24

Njegova biografija ga je smestila u top trenera svih vremena.

avatar
Axwell ciganin
Saturday, 12.09.2015
23:30

Rodzersa je trebalo odavno oterati, ako covek potrosi sto i kusur miliona za pojacanja a nista ne nepravi vec dve sezone( racunajuci i ovu jer mi takodje ne deluje obecavajuce) za njega ne sme da postoji mesto u fudbalu, a ne u klubu poput Liverpula.