Demirbaj šokirao "Jarčeve"

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.04.2017.
22:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kelna ispustili su pobedu na svom stadionu protiv Hofenhajma u poslednjim sekundama utakmice.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

U okviru premijere 30. kola Bundeslige, Keln i Hofenhajm su remizirali na "RajnEnerdži Stadionu", na kraju je bilo 1:1 (0:0), iako je domaćin imao prednost do nadoknade vremena.

Gostima je pripao uvodni deo susreta, Andrej Kramarić je u četvrtom minutu imao dobru priliku, ali je lopta nakon njegovog udarca završila tik preko prečke.

Nakon pola časa igre, nova dobra prilika za goste, mađarski internacionalac Adam Šalaj je odličnu pokušao glavom da savlada Horna, ali je mladi golman "Jarčeva" bio na visini zadatka.

U poslednjim trenucima prvog dela, probudili su se domaći fudbaler, najpre je Dominik Hajnc pokušao glavom, ali je Bauman osijetio njegov pokušaj, da bi nakon pasa pomenutog fudbaler Keln, Osako pokušao udarcem sa ivice kaznenog prostra, ali je lopta otišla pored desne stative.

To je bilo sve od prvih 45 minuta, a u nastavku su fudbaleri domaćeg sastava ubrzo došli do prednosti.

Igrao se 58. minut, kada je Hektor pronašao Bitenkorta, a ovaj je lako pogodio praznu mrežu za vođstvo "Jarčeva".


Nekih 15ak minuta kasnije pokušao je Sandro Vagner da poravna, ali je bio neprecizan, da bi Bauman sprečio Juju Osaka da poveća prednost Kelna samo pet minuta kasnije.

Bauman je imao puno posla u poslednjim minutima, najpre mu je sjajno pripretio Miloš Jojić nakon solo prodora, da bi potom i Matijas Leman šutirao ka njegovom golu, ali je golman Hofenhajma u oba puta odlično intervenisao.

Onda je usledio potpuni šok za sve na stadionu, bukvalno u poslednjem minutu nadoknade, nakon gužve u kaznenom prostoru "Jarčeva", Zile šalje loptu ka Demirbaju, koji vara nemoćnog Horna za 1:1.

Nije ostalo vremena da bilo ko pokuša da dođe do tri boda, Keln je šesto sa 41 bodom, dok je Hofenhajm i dalje treći, ali sa samo dva boda više od Dortmunda, koji sutra sa Gladbahom igra meč 30. kola.

Treba napomenuti da je svih 90 minuta u dresu Kelna na terenu proveo bivši igrač Partizana Miloš Jojić, a da mu se od 52. minuta pridružio i Neven Subotić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke