''Delije'', šta kažete, kako Robi deli lekcije?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
23:46
Izvor: Sportske.net

Još jedna sjajna priča iz aktuelnih kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Među tim lepim pričama je, ovoga puta, srećom i naš nacionalni tim, odlična je i Crna Gora, a rezultate iznad očekivanja ostvarila je i selekcija Azerbejdžana, na klupi sa legendom Crvene zvezde Robertom Prosinečkim.

Popularni Robi za sada izvanredno vodi ovu selekciju i posle tri odigrana kola Azerbejdžan ima sedam osvojenih bodova u Grupi C, i zauzima drugu poziciji iza vodeće Nemačke.

Startovali su ''mršavom'' pobedom nad San Marinom od 1:0, ali je potom ostvarena mnogo značajnija pobeda nad Norveškom istim rezultatom.

A da ekipa Roberta Prosinečkog zaista ima čemu da se nada u ovoj grupi, pokazalo je njihovo večerašnje gostovanje u Češkoj, gde je Azerbejdžan osvojio bod, bilo je 0:0!

Ono na šta Robi i njegovi igrači mogu takođe da budu ponosni, jeste i činjenica da je Azerbejdžan sada u društvu Nemačke, Engleske i Belgije - to su jedine reprezentacije koje od starta kvalifikacija nisu primile ni jedan jedini gol.

Za tačno mesec dana, selekciju Azerbejdžana očekuje još jedno teško gostovanje, ovoga puta protiv Severne Irske. Ako i tu ostanu neporaženi, velike stvari biće na vidiku.

Sve čestitke, Robi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 12.10.2016
09:22

Nadam se da ce opet da se vrati u Zvezdu i da ce imati bolje uslove za rad.

avatar
LoleRava
Wednesday, 12.10.2016
02:34

Kada bi se on vratio i da moze kao Bozovic da bira i da mu svi ugadjaju kao doticnom,duplo bolje rezultate bi imao od njega sto posto.Ali od toga nema nista,bilo nekada,uglavnom drago mi je zbog njega,svaka cast Robi,zasluzio si.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 12.10.2016
02:29

Vratice se Robi jednog dana !