''Delije'', sećate li se Idana Vereda? Sinoć je dao gol Rajkovom Makabiju!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.09.2016.
18:53
Izvor: Sportske.net

Ponovni susret nekadašnjih saigrača iz Zvezde dogodio se sinoć u šampionatu Izraela. Vered ima više razloga za zadovoljstvo od Predraga Rajkovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zanimljivu borvbu vodile su sinoć ekipe Makabija iz Tel Aviva i Beitara iz Jerusalima, a meč je na kraju završen bez pobednika - 2:2.

Poveo je Beitar golom nekadašnjeg fuidbalera Crvene zvezde Idana Vereda u 43. minutu i taj pogodak je obeležio prvo poluvreme.

U nastavku, preokret domaćima doneli su Igiebor i Ben Haim iz penala, da bi konačnih 2:2 postavio Abuhacira u poslednjim sekundama meča, u petom minutu sudijske nadoknade.

A kad se već podsećamo Idana Vereda, dodajmo da je on iz Zvezde otišao u Kanadu, ali se tamo nije dugo zadržao i posle nekoliko meseci provedenih tamo, letos se vratio u Izrael, u ekipu Beitara, čije boje odnedavno brane i naši internacionalci Marko Jovanović i Nikola Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 12.09.2016
19:06

Igrač sa kondicijom za 30 minuta, najveći biser je bio kad su navodmo odbili milion od Kairata za njega.

avatar
Marko Petrovic
Monday, 12.09.2016
19:05

Mogli su da ga prodaju za milionu Kairatu, a ovako su dobili par bledih partija i tužbu. Povremeno se videlo da zna da igra ali je bio totalno van forme.

avatar
Anderton
Monday, 12.09.2016
20:04

Jel vi stvarno verujete u te naručene menadžerske priče? Daj malo uključite mozak, gazda tog kluba dovodi ili islužene igrače za platu, ili klince. Kakav milion...

avatar
Marko Petrovic
Monday, 12.09.2016
22:42

On je u tom dvomeču bio jedan od najboljih u Zvezdi, a do te sezone je bio konstantan u Makabiju. Većinom dovode već formirane igrače kao što je recimo onaj Gohou. Cena je možda prenapumpana, ali nije teško zamisliti da su tada bili zainteresovani za njega.