Del Boskea brine politička situacija

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.11.2015.
00:00
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Španije priznao je danas da je zabrinut zbog mogućeg uticaja "katalonskog pitanja" na nacionalni tim te zemlje.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog saveza Španije Havijer Tebas rekao je ranije da će Barselona biti izbačena iz Primere ukoliko se Katalonija odvoji od Španije, a Visente Del Boske smatra da to ne bi bila dobra ideja.

"Bilo bi loše ako bi se katalonski klubovi izbacili iz lige. Razgovarali smo o tome i naravno da smo zabrinuti.

Naravno, mi branimo nacionalni tim, jesam zabrinut..."
, rekao je selektor 'Furije' za španske medije.

"'Katalonsko pitanje' se ne oseća u reprezentaciji, dobar je odnos u timu. Mi smo u obavezi da prihvatimo svakog", dodao je Del Boske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NEMANJA RM
Thursday, 12.11.2015
03:59

Bice velika steta da tako veliki klub kao Espanjol igra Katalonsku ligu .

avatar
Los Vikingos
Thursday, 12.11.2015
02:25

Moze Spanija i bez Katalonije.

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 12.11.2015
14:57

Real moze samo jedino tako do titule. U pravu si.. Kada to napise neko ko navija za Real onda stvarno..

avatar
Los Vikingos
Thursday, 12.11.2015
19:07

Moze Real do titule i bez toga, to ce pokazati ove sezone.nAli ja ne verujem da Barsa nece igrati u La ligi i ako se odvoji Katalonija, samo ce placati ucesce. Mislio sam na reprezentaciju, moze Spanija i bez Katalonskih igraca.

avatar
cukambre
Thursday, 12.11.2015
15:45

Spanska liga ce biti na gubitku. Barsa i Real donose najvise para ligi. Ako ode Barsa liga ce biti finansijski slabija i nece vise biti El klasika. Tad bi spanska liga bila kao Bundesliga, samo 1 tim bi osvajao prvenstvo.

avatar
ppera 1
Thursday, 12.11.2015
01:42

Vrlo interesantno. 'Katalonsko pitanje' su imali kao 'problem' već 10 godina, ali im to nije smetalo da osvoje titulu SP i dve titule EP, a ni igračima iz Katalonije i ostatka Španije da igraju zajedno kao da su iz istog tima...

avatar
LuisSuarezFB
Thursday, 12.11.2015
01:22

Pa ako se odvoji da vidimo da li ce to uraditi Tebas. Mislim zar ne razmislja da ce La Liga bez Barselone biti totalno nezanimljiva. Nece biti El Classica a to se najvise i gleda. Bio bi samo Real i Real a i navijacima Reala bi kasnije dosadila sama liga. Naravno onim pravim. Milion razloga zasto ne bi trebalo to uraditi jer Barselona je mega jak trend u svetu i nema za dzabe na svim drustvenim mrezama najvise fanova od svih klubova i nije bez razloga Barsin stadion najpopularniji i najposeceniji. Barsa je najvise doprinela u 21 veku La Ligi svojim uspesima. Pritom bi i izgubili barsin trio MSN i tu bi izgubili mnogo. Perez bi se najvise obradovao i nije iskljuceno da on to insistira jer drugacije ne mogu pored Barse do trofeja. Sa druge strane je Barsa dobrodosla u francuskoj ligi sto i ljubitelji i svi vodeci clanovi tamo jedva cekaju jer bi ta liga postala odjednom jaka a La liga bi pala veoma nisko. Ali bas bih hteo da moze Barsa u PL. Koliko bi i njima Barsa doprinela i onda bi sigurno PL bila najjaca liga na svetu xD

avatar
cholic
Thursday, 12.11.2015
17:04

Da nema barce fudbal se ne bi ni igrao. Glupost najveca. I kod nas je bio taj problem kad se kosovo otcepilo pa nesto ne vidim priatinu ili kako god im se zove klub ( ako ga uopste i imaju) da igra u jsl. Prosto netrpljivost izmedju navijaca bi bila ogromna, koje bi prelazole granice sporta

avatar
mladenq
Thursday, 12.11.2015
20:37

Kakva ti je to logika? Kome puca za taj klub kako god da se zove?