Del Boske zabrinut zbog jednog segmenta igre

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.06.2016.
23:24
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Vinsent del Boske ocenio je danas da njegova ekipa igra na zadovoljavajućem nivou, ali da mora da popravi realizaciju u nastavku Evropskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je danas u Tuluzu s 1:0 Češku u prvom kolu Grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Igrali smo jako dobro, napravili smo dosta prilika, ali se nadam da realizacija u nastavku prvenstva neće biti problem. Imali smo kontrolu nad današnjom utakmicom i to je ipak najvažnija stvar. Svi žele da postižu više golova, ali ni naš stil igre nije bio toliko loš u prethodnih nekoliko godina", rekao je Del Boske.

Asistent kod jedinog pogotka i igrač utakmice Andreas Inijesta rekao je da se uvek trudi da preuzme odgovornost kada igra.

"Uvek se trudim da preuzmem odgovornost kada igram. Na taj način uživam u fudbalu i sada nije ništa drugačije. Fudbal je igra koja igra kolektiv, ali i pored toga, ja ne želim da izvlačim i ne preuzimam odgovornost. Srećni smo što smo osvojili tri boda", rekao je Inijesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACM<3
Tuesday, 14.06.2016
01:46

Oni bukvalno zavise od ovog Injeste,kakav on bude takvi ce i ostali biti...

avatar
CR7
Monday, 13.06.2016
23:37

Napad im je los,mogli su da pozovu bar Toresa koji je u u dobroj formi

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 13.06.2016
23:33

Aduriz od prve u špic, Koke umesto fabremanekenasa i biće golova!

avatar
Raúl González
Monday, 13.06.2016
23:32

Teško da sa ovakvom igrom mogu nešto da urade. Mislim da oni, Italijani, Englezi pa možda i Francuzi nemaju šanse za titulu. Mislim da Portugal može pozitivno da iznenadi i da barem dođe do finala.