Dekiju isključenje, Mihi opet bod!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.12.2014.
16:58
Izvor: Sportske.net

Torino jedini domaćin koji je stigao do trijumfa u nedeljnim mečevima Serije A. Kumovi podelili bodove na "Marasiju", Empoli odoleo u Firenci, Atalanta se spasila protiv Palerma...

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

U Firenci je Fiorentina promašivala u prvom delu, nekoliko puta je Sepe, golman gostiju sjajno intervenisoa, ali je čuvar mreže Empolija kapitulirao u finišu prvog dela nakon šuta Vargasa.

U nastavku su Toskanci propustili još par prilika, kazna je stigla posle sat vremena, Toneli je pobegao Saviću i matirao Neta, 1:1. Do kraja se Empoli održao i osvojio dragocen bod na "Frankiju".

U Torinu je Đenova vodila nakon poluvremena, nakon bilijara u kaznenom prostoru "Bikova", Jago Falke je matirao Žilea. U nastavku je Poljak Glik sa dva gola okrenuo rezultat, štoper domaćih je bio pravi junak ovog duela.

Sjajan meč na "Marasiju", Sampdorija je povela golom Obijanga, ali je uvek neugodni Udineze okrenuo za tri minuta. Prvo je Španac Geiho matirao Romera, da bi Danilo posle kornera Konea okrenuo rezultat.Gabijadini je na oproštaju od Sampa posle sat vremena poravnao rezultat. Zanimljivo desetak minuta pre kraja je sudija Irati isključio pomoćnika Stramaćonija, bivšeg kapitena Srbije, Dejana Stankovića. Do kraja je Erto isključenm, brojčano nadmoćni Đenovljani su imali par šansi da stignu do pobede, ali na kraju podela bodova.

Golove pogledajte OVDE.

Mnogo bure u Lombardiji, Palermo je vodio sa 3:1 u Bergamu, ali su Argentinci Moralez i "Tenk" Denis uspeli da izjednače rezultat.

U matine derbiju "Skale" Kjevo je savladao Veronu sa 1:0. Kolo zatvaraju večeras od 20:45 Inter i Lacio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke