Deki Stanković i ostala družina - Ko je koristio Nojerove greške?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.03.2015.
18:56
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih golmana na svetu jeste Manuel Nojer, poznat i po tome što često napušta svoj šesnaesterac. Ipak, nisu se njegovi izleti uvek dobro završavali, zna to najbolje Deki Stanković.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Manuel Nojer je sjajan golman, najbolji na svetu u ovom trenutku, tu nema dileme. Ipak, i najboljima se dešavaju greške, jedna od onih koje su se desile golmanu Bajerna iz Minhena jeste i ona sa poslednje utakmice protiv Menhengladbaha kada je šampion poražen na svom terenu.

Pogledajte kako je to bilo u tom meču...



Naravno, kao i svakom golmanu, to nije jedini kiks. Opet Borusija Menhengladbah, gol De Kamarga, pogledajte kako...



Navijači Mančester Junajteda se sećaju polufinala Lige šampiona kada je Gibson postigao gol Manuelu Nojeru na zaista zanimljiv način. neverovatna greška ovog golmana, pogledajte...



Meč Kazahstana i Nemačke, Nojer se malo igrao ispredšesnaesterca...



Duel Bajerna i Arsenala, a strelac Lukas Podolski. Za Arsenal je pogodio, pogrešio je nemački golman.



Naravno, neprevaziđen je gol Dejana Stankovića za Inter protiv Šalkea. Uživajte u majstoriji nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije.



Borusija iz Dortmunda mu je došla glave, pogledajte njegovu grešku koju je na kraju iskoristio sadašnji njegov saigrač, Robert Levandovski.


Činio je to i Marko Rojs u periodu dok je igrao zaMenhengladbah.



I najbolji greše, kao što vidite. Ipak, ovo se dešava jednom u hiljadu puta, Manuel Nojer je potpuni gospodar svog šesnaesterca, dokazivao je to tokom čitave svoje karijere.

Ne propustite