Deki, ko ti je dao crveni, sudija ili kum Miha?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.12.2014.
09:54
Izvor: Sportske.net

Kumovski derbi završen podelom bodova, Dejan Stanković isključen, Mihajlović se smejao nekadašnjeg saigraču koji mu se pravdao...

printscreen
printscreen

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici u kalendarskoj godini Samp i Udineze su podelili bodove, na kraju 2:2, svi su bili zadovoljni, pogotovo publika na "Marasiju".

Dejan Stanković koji je pomoćnik Stramaćonija je dobio crveni karton, on se kleo da nije rekao ništa, a njegov šef je sve nazvao "nesporazumom".

Kamere su zabeležile trenutak kada su se Siniša Mihajlović i njegov pomoćnik Sakić smejali na klupi Đenovljana, a otkrili su i zbog čega.

"Deki se meni pravdao, izgledalo je kao da sam mu ja dao crveni karton", rekao je Miha posle meča.

"Nemam pojma šta se desilo, Dejan je bio uznemiren, već je ove sezone dobijao crveni karton", dodao je trener Sampdorije.

Kamere su zabeležile i trenutak kada se Stanković krsti i tvrdi da nije ništa kriv, ali sudija Irati nije imao milosti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.12.2014
11:39

Hhahahah obratite paznju na Mihinu levu ruku, tj srednji prst :D dve gromade, Deki i Miha, dva odbacena igraca jedan sto nije hteo da preuzme savez i ucestvuje u mutljavini svog nekadasnjeg kluba a drugi sto je govorio istinu i priznao sta se desavalo u finalu KES-a. Nema veze, ima nas koji se razumemo u fudbal malo vise od ovih internet fudbalera i koji vas postuju, nebitno sto smo Grobari.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 22.12.2014
20:39

A to sto se Deki krsti kao katolik, sto burmu nosi na levoj ruci, sto sa Mihom na italijanskom prica, obrati paznju ti malo i na te stvari. Suvise uzdizes Mihu, Zeki! Nisam samo mogao da verujem da ce i Deki tako da se ponasa, ovaj me ne cudi ni najmanje s obzirom na to sta se sve o njemu zna.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 22.12.2014
23:22

Hahaha Brate, ti nisi vernik, a on jeste, a to sto prica italijanski sa Srbinom je tek dno dna. Mihajlovic se ozenio u katolickoj crkvi, deca mu mozda ni ne znaju nas jezik, o cemu mi pricamo?

avatar
Monday, 22.12.2014
23:14

Cuti sta bi za mene rekao, ja se ne krstim, burmu ne nosim, pricam nekoliko stranih jezika :D