Definitivno, Milan ostao bez uzdanice do kraja sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.02.2017.
10:17
Izvor: Sportske.net

Veliki problem za Milan i Vićenca Montelu, moraće u nastavak sezone bez jednog od najboljih...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Vezni fudbaler Milana, Đakomo Bonaventura, neće biti u stanju da igra do kraja sezone, potvrdio je lekar Sakari Orava za italijanske medije.

Nakon poraza od Udinezea, ovom 27-godišnjaku je utvrđena povreda prepone, a njegov lekar je istakao da neće moći da igra do kraja sezone pošto je potrebna i operacija.

"Mislim da će se vratiti fudbalu tek sledeće sezone, ukoliko se nešto veliko ne dogodi tokom operacije. Radio sam slične operacije, recimo na skijašu Peteru Filu pre Igara u Vankuveru.

On se vratio četiri meseca kasnije, ali u fudbalu verovatno ne možete napraviti tako brz povratak
", rekao je doktor Sakari Orava.

Bonaventura je ove sezone postigao pet golova za Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
20:39

Karlo Festa, novinar lista -Il Sore 24 ore- koji se bavi finansijama: datum closing-a ostaje 1. mart (ja sam mislio 3, ali mozda je treceg ozvanicenje planirano, stavicu i ostavicu ovakav ambivalentan nick tim povodom:-D) kada bi trebalo da bude uplacen ostatak od 320 miliona evra nakon sto je u kasi Fininvesta vec zavrsilo 200 miliona. Medjutim, prema izvorima bliskim kineskoj vladi, izgleda da nece biti lako da Sino Europe Sports (SES) dobije potrebne dozvole iz Pekinga, narocito (ne) pre 1. marta. Naime, kineska vlada ne svrstava fudbal u strateske interese drzave (veliko iznenadjenje za mene, by the way, i nisam ironican uopste), SES se smatra novonastalom kompanijom sa planovima razvoja koji su vise finansijski nego industrijski tako da ce na kraju mozda biti pokrenut plan B koji podrazumeva da bi finansijska sredstva u potpunosti mogla da stignu iz Hong Konga ili iz neke druge of-sor zone, dakle, ne obavezno sa Devicanskih ostrva odakle je bila izvrsena uplata druge kapare od 100 miliona evra.

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
17:59
avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 01.02.2017
13:34

..steta,veliki udarac za Milan,po meni ove sezone im je bio najbolji igrač!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 01.02.2017
18:00

Donaruma, Suso, Bonaventura.