Dečak plakao zbog Rakitića...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.02.2015.
21:32
Izvor: Sportske.net

Prvo su bile suze radosnice jer je video svog omiljenog fudbalera, a nakon toga je plakao jer mu Rakitić nije poklonio svoj dres...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti



Kao što vidite, dečak je bio presrećan u početku jer je upoznao Ivana Rakitića, a kasnije u snimku vidimo da ponovo briše suze.

Pojedini mediji su preneli informaciju da postoje ljudi koji smatraju da je mladić na kraju plakao jer Rakitić nije hteo da mu pokloni dres, u šta sumnjamo, verujemo da bi hrvatski internacionalac bez problema to učinio.

Inače, u današnjem meču Barselona je pobedila Granadu rezultatom 3:1, a Rakitić je bio jedan od boljih na ovom meču, postigao je i prvi pogodak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Saturday, 28.02.2015
22:46

Ko da gledam da ce sredinom sledeće sedmice klinac biti gost u prostorijama Barse, upoznaće se sa Rakitićem, ovaj će mu pokloniti i potpisati dres, a sve će to uredno novinari zabeležiti kamerama. Samo ne ti koji su ovo gore snimili, nego neki drugi. Bićemo valjda blagovremeno obavešteni?

avatar
Hala Madrid 10!
Sunday, 01.03.2015
14:48

Messi je nebitan i prosecan fudbaler koje ne moze da da gol ni iz penala,promasuje i prazan gol.

avatar
ppera 1
Sunday, 01.03.2015
19:38

A kakve veze ima ovaj tekst sa Cristinom?

avatar
Barça el honor
Sunday, 01.03.2015
15:20

shvatili smo @dalibore @hala madrid @stefan kako god se zoves mnogo postujemo tvoje misljenje zaista, prosvetlio si nas sve i naucio sve u fudbalu.mnogo smo ti zahvalni