Debitant na Evropskim prvenstvima imenovao konačan spisak

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
15:23
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Severne Irske Majkl O'Nil objavio je u subotu konačan spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Beta/Niall Carson/PA via AP
Beta/Niall Carson/PA via AP

Povezane vesti

Debitant na Evropskim prvenstvima, selekcija Severne Irske, u petak je odigrala kontrolnu utakmicu protiv Belorusije (3:0) u sklopu priprema za kontinentalnu smotru, a selektor Majkl O'Nil danas je objavio spisak igrača na koje računa za EURO 2016.

Selektor Severne Irske zahvalio se petorici fudbalera sa preliminarnog spiska, pa tako na spisku putnika za EURO neće biti Liama Bojsa, Bilija Mekeja, Danijela Laferija, Bena Rejvesa i Majkla Smita.

Napadač Vil Grig dobio je prednost u odnosu na Bojsa i Mekeja, dok za Smita i Lafertija nije bilo mesta u zadnjoj liniji tima.

Reprezentacija Severne Irske igraće prvi put na jednom međunarodnom takmičenju posle 30 godina, a evo ko su igrači na koje Majkl O'Nil računa za predstojeći EURO 2016:

Golmani - Alan Manus, Majkl Mekgovern, Roj Kerol;

Odbrana - Kreg Kečkart, Džonatan Evans, Garet Meauli, Luk Mekuloh, Konor Meleflin, Li Hodson, Aron Hjuz, Patrik Mekner, Kris Berd;

Vezni red - Stiven Dejvis, Oliver Norvud, Kori Evans, Šejn Ferguson, Stjuart Dalas, Nejl Megin, Džejmi Vard;

Napad - Kajli Laferti, Konor Vašington, Džoš Megenis, Vil Grig.

Reprezentacija Severne Irske igraće u grupi "C" protiv selekcija Poljske (12. jun), Ukrajine (16. jun) i Nemačke (21. jun).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke