Debakl Steaue, remi Rabotničkog, RVP za pobedu Fenera!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.08.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net

Ekipa koju je Partizan eliminisao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, večeras se značajno udaljila i od plasmana u Ligu Evrope!

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Rival Rumunima u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope je ekipa norveškog Rozenborga, koja je usred Bukurešta večeras trijumfovala rezultatom 0-3!

Posle prvog poluvremena bez golova, šok za domaće usledio je u 61. minutu, kada je Mikelsen savladao Kožokarua i doneo prednost Norvežanima.

Samo šest minuta kasnije, mreža domaćih se ponovo zatresla, ovoga puta to je učinio Heland, ali je utisak da je gol postignut posle ofsajd pozicije.

Imala je Steaua još dvadesetak minuta da uzvrati do kraja, ali u tome nije uspela. I ne samo to, već su gosti u finišu golom Jensena dotukli Rumune - 0:3!

Ni Điđiju Bekaliju, naravno, nije lako...



U isto vreme, Rabotnički je u Skoplju igrao protiv ruskog Rubina iz Kazanja i sa igračem manje uspeo da izbori remi rezultatom 1-1.

U ekipi domaćih Petrović je isključen u 54. minutu zbog dva žuta kartona, a četrnaest minuta kasnije Karadeniz donosi prednost gostima. Ipak, nadu Rabotničkom da može u Ligu Evrope vratio je Ristevski, koji je u 85. minutu postavio konačnih 1-1.

Bilbao je u Slovačkoj poražen od Žiline sa 3-2, iako je vodio sa 2-0 u prvom poluvremenu!

Merino u 16. i Sola u 33. minutu doneli su večeras Bilbau dva gols prednosti, ali je drugih 45 minuta proteklo u znaku Žiline, koja je uspela da izbegne poraz pred svojim navijačima. I ne samo to, već i da u nadoknadi vremena, drugim goom Vilijana dođe i do pobede!

Srpski trio Vilotić - Gajić - Sulejmani bio je od prvog minuta u sastavu Jang Bojsa, ali je njihov tim na svom terenu poražen od Karabaga iz Azerbejdžana sa 1-0.

Robin Van Persi doneo je pobedu Fenerbahčeu u 90. minutu melča na gostovanju Atromitosu u Grčkoj, a francuski Sent Etjen je igrao 1-1 u Moldaviji protiv Milsamija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Friday, 21.08.2015
09:39

Videlo se protiv nas da su oni daleko od Evrope

avatar
as roma u srca
Friday, 21.08.2015
00:33

rabotnicki ide u LE, videcete te

avatar
Thursday, 20.08.2015
22:30

Doktor. Robin van Persi :)

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 20.08.2015
22:06

Rabotnički odlicno sa igracem manje izvukao protiv Rubina 1:1