Debakl 'Đavola' na "Gudison Parku"

Autor: Boban Filipović
nedelja 26.04.2015.
16:23
Izvor: Sportske.net

Everton ubedljivo savladao Mančester Junajted u prvoj utakmici nedlejnog porgrama 34. kola Premijer lige, nakon koga je Van Galov tim pao na četvrto mesto na tabeli.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Start iz snova za 'Karamele', četa Roberta Martineza je povela već posle nepunih pet minuta igre.

Sevnula je kontra, povukao ju je Ros Barli, odigrao na desni bok za Šejmusa Kolmana, Irac je želeo da uposli Lukakua, lopta nije došla do njega, ali iz drugog plana stiže Džejms MekKarti, šalje loptu ispod noge Davida De Hee i dovodi svoj tim u vođstvo.

'Đavoli' su mogli ekspesno da izjednače, Maruan Fealini je ukrao loptu na 20-ak metara od gola Hauarda, ali je veoma slabo šutirao i propustio veliku priliku da postigne gol protiv svog bivšeg kluba.

Junajted je nastavio sa napadima, velikih šansi nije bilo, a deset minuta pre odlaska na odmor novi šok za goste.

Lejton Bejns izvodi korner sa desne strane, Džon Stouns je pobegao Valensiji, odlično skočio i glavom poslao loptu pod prečku - 2:0.

Na početku drugog poluvremena Vejn Runi je sebi napravio prostor za šut, tukao ka golu, ali je Tim Hauard na mestu.

Jalova inicijativa ne donosi ništa dobro gostima iz Mančestera, Everotin je igrao klasičnu 'čekalicu', u 74. minutu je sevnula kontra iz koje je Kevin Miraljas na maestralnu asistenciju Barklija nokautirao 'Đavole'.

Radamel Falakao, koji je ušao u igru na poluvremenu umesoto indisponiranog Felainija, je u finišu zatresao mrežu iz teške pozicije, ali gol je poništen zbog ofsajda.

Posslednji detalj vredan pomena je vrhunska intervencija De Hee posle šuta Miraljasa na distance, ostalo je 3:0 za Everton, koji je naneo najteži poraz Mančester Junajtedu ove sezone.

Golove sa 'Gudison Parka' pogeldajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

65 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jac
Sunday, 26.04.2015
21:32

Igrala se dva mala kluba i manji je pobedio

avatar
Nikola M.
Sunday, 26.04.2015
22:36

Duhovito, nema šta.

avatar
la_decima10
Sunday, 26.04.2015
19:55

van gal skuplja ostatke na gudisonu...hehe...koje demoliranje

avatar
mrancic
Monday, 27.04.2015
16:23

Do iduce sezone.Ako si Murinjov gledaj sta ce biti.Ako si Liverpulov nema razgovora na temu prestiza.Definitivno upropascen jedan veliki tim sa malim ciljevima.Upamti bez kvalitetnog rivalstva Liverpula,Arsenala i Mancester Junajteda nema kvalitetne Premijer lige.Ili mozda nisi gledao koji fudbal forsira Murinjo.O boze ko ga nazva posebni.

avatar
AxweII
Sunday, 26.04.2015
19:47

Jaoooo kako mi je krivo sada za ovaj remi juce Liverpula!!! Mogli smo doci na dva boda Utd-u!!! Mada, ako MU ovako nastavi gubiti lako se stvari okrenu...Koliko se velicaju djavoli medjusobno, barem po komentarima covjek bi rekao da nam bjeze 30 bodova...A ono samo 7 sa utakmicom vise...Nek, treba malo da se utisaju. Poz djavoli ;))

avatar
King of Manchesterr
Sunday, 26.04.2015
20:04

A ti vec upisao 3 boda u utakmici koju niste odigrali,protiv Hala na njegovom stadionu kome gori pod nogama i mora da pobedi.

avatar
AxweII
Sunday, 26.04.2015
20:39

Nisam, al imaju mogucnost da dodju na tu razliku...Teoretski je moguce..

avatar
RvN10
Sunday, 26.04.2015
17:55

Jezive golove je Junajted primio...Kakve greske...ccc Fali Kerik,bas fali.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 26.04.2015
19:07

da kerik fali i odma bi blind igro lijevo sa yangom a oni odlicno suradjuju,bukvalno je utakmica izgubljena radi zadnjeg veznog jer kerik nije smao bio distrubuter lopti i povezivo odbranu i sredinu vec je bukvalno svojim iskustvom bio i jos jedan stoper sa smolingom i djonsom,show ne razumije se dobro sa yangom kosto yang i blind. mora pored stopera obavezno doci i zadnji vezni kosto sma procitao to bi mogao biti gundogan u rotaciji sa kerikom,jer herera se previse trosi od odbrane do napada prenosi loptu i tu se gubi udvoje ga i on mora loptu nazad i tako sve jednostavno zadnji vezni ali bas zadnji vezni kome je to prirodna pozicija mora biti u ekipi..

avatar
Marco Popovich
Sunday, 26.04.2015
21:23

Pa ko bi onda mogao da zameni Kerika?

avatar
The_King7
Sunday, 26.04.2015
17:48

ma totalno zasluzena pobjeda nema tu sta đaba ti posjed kad nema ucinkovitosti ,united je bezglava ekipa kad ne igra Carrick i on je bitan za onaj balans to LVG stalno spominje mora se oporavit do WBA unitedu su potrebne 2 pobjede u slj 2 kola da se LP osigura matematicki i cao đaci

avatar
AxweII
Sunday, 26.04.2015
20:40

Opet slabo to...Jedva do LŠ a imali ste slobodnu sedmicu za razliku od nekih...Trebali ste se za titulu boriti...Mrsavo

avatar
MUFC20
Sunday, 26.04.2015
17:47

Everton taktički odradio meč i svaka im čast na pobjedi.Što se tiče Uniteda to je bilo dosta blijedo,sporo i jadno ali sigurno da je umor glavni krivac za ovo ,toliki broj utakmica u zadnjem mjesecu i to ne bilo kakvi nego derbi za derbijem.Treba podignuti glavu jer sada idu mečevi kod kuće koje moramo dobiti.

avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 26.04.2015
19:39

Pa nisu igrali ni ligu šampiona ni ligu evrope niti ijedan kup. O kakvom umoru pričaš- igraju 1 u sedmicu dana. Nije ti baš neki izgovor.

avatar
la_decima10
Sunday, 26.04.2015
19:56

kakav umor....nema umora....

avatar
Leyton Orient
Sunday, 26.04.2015
17:43

Razliku u igri napravila je igra u odbrani ... Evertonovi igraci su na svaki sut nekog od igraca United bar njih dvoje su se bacali ispred lopte da blokiraju dok vidim u odbrani Uniteda niko nista nije preduzimao ... kad te boli uvo onda tako ti i treba :D

avatar
Barca4ever
Sunday, 26.04.2015
17:23

Nije Everton odigrao toliko dobro koliko Junajted nema sredinu terena.LVG umesto da igra kroz sredinu uporno igra u napadu preko krila.U Bajernu je to radio sa Robenom i Riberijem a ove sa Jangom i Matom.Jedno je kad imas Robena a drugo Janga.

avatar
BrutalnoIskren#7
Sunday, 26.04.2015
17:48

Ima dosta istine u tome ali najveci problem UTD je distribucija lopte, kada Hereru pokriju igra stane, Felaini nije los ali samo za rotaciju, UTD treba odlican zadnji vezni koje ce stititi Hereru i stititi ga kako bi ovaj mogao da distribuira loptu. Krilima treba lopta naprijed a ne nikako da oni sami vuku po citavoj strani, ne ide.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 26.04.2015
17:02

nista novi plan za narednu utakmicu, derbiji su eto prosli ne racunajuci tu utakmicu sa aresenalom sad ulazimo u nesto laksi raspored bar po imenima timova ali kosto sma vec rekako nema danas lakog protivnika...wba kao i palasu ne gori toliko pod nogama imaju bodovnu zalihu za opstanak...

avatar
[email protected]
Sunday, 26.04.2015
16:50

Slaba organizacija igre mukotrpno vracanje lopte u nazad, jalovi napadi,nJunajtet je morao da izgubi. Sada se, pokazala vrednost tima i sposobnost trenera da preokrene igru u svoju korist. Mnogo slabihntacaka u timu.Ako ovako produze nista od Evrope.

avatar
Marco Popovich
Sunday, 26.04.2015
16:47

Junajted umoran i bez ideja,Everton takticki odradio posao

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 27.04.2015
16:36

trenutno niko ne moze zamjeniti kerika jer man.untd nema trenutno zadnjeg veznog osim njega,runi i blind nisu zadnji vezni ali su igrali te pozicije radi ne dostatka tog tipa igraca,kerik nije bio samo vezni vec je stitio odbranu koja je losa i pogledaj samo broj primljenih golova i broj osvojenih bodova kad je kerik igrao zadnjeg veznog i kad nije bio tu. bez kerika nema balansa to je vise nego ocito jer svi ofanzivni vezni se vracaju pa cak i runi do svog gola da bi iznjeli loptu u napadacki dio i tu im naprave presing dok iznose i onda lopta odma nazad ili je izgube jednostavno nema protoka lopte bez kerika bek i spic to nemogu odraditi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 26.04.2015
16:47
avatar
Adnan
Sunday, 26.04.2015
16:44

Sodoma i Gomora,uzas i horor.Nevjerovatno je da nisu naucili lekciju iz prve utakmice(najteze osvojeni bodovi u jednoj utakmici protiv ove iste ekipe).Jalova inicijativa nista ne znaci ako je ne mozes pretvoriti u prednost.Everton je lijepo zatvorio Junajted,stavio covjeka na Felainija i bez Kerika to je vec bilo osuđeno na propast.Nista mu ne bi bilo da je probao sa nesto zatvorenijom varijantom,Everton je top ekipa iako to tabela ne govori posebno na domacem terenu i imajuci u vidu kikseve drugih ekipa,bod ne bi bio los.Ovo govori da Junajted mora ne samo da dovede defanzivce,nego i jos jedno vrhunsko pojacanje u ofanzivi.Ne talenat tipa Depaj(koji je jos i precijenjen po mom misljenju),nego vrhunsko ime koje ce skinuti paznju sa Runija,Di Marije i Mate.Nekog ko moze rijesiti utakmicu sam.Takvih igraca nema bas puno,ali ih Junajted moze dovesti.Dakle govorimo o Rojsu,Bejlu,Zlatanu(ima jos jednu godinu ugovora,znam da sanjam ali eto)mozda Pastoreu ili Mouri.Ne smije vise biti kikseva.

avatar
Kapitalac
Monday, 27.04.2015
09:32

Da je Mojes imao ovakav tim bio bi bolji od LVG . Ovo što čini Van Gal (Sjede mu na klupi RVP, Di Marija i Falkao- svjetski napadači ) je nečuveno.Nekome se sve oprašta.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.04.2015
16:40

Ovo je strasniji poraz od bilo kojeg za vreme Mojesovog mandata, da te neko ovako namagarci sa bukvalno 4 puta slabijom ekipom, ja jednostavno nemam reci. Martinez je danas bukvalno prodao foru Van Galu koji je naseo kao malo dete. Koliko Martinez ima limitiran tim je jasno time sto mu golman i povredjen igra celo drugo poluvreme jer on jednostavno nema zamenu. Ovo danas je bukvalno licilo na bitku kod Termopila kada bi se poredile snage dve ekipe. Kad znas da te je neko razbio takticki? Pa kad ukapiras posle utakmice da te protivnik ne bi ponovo dobio sve i da igrate jos 10 puta, e to je danas bio slucaj. Da se utakmica ponovi sutra Everton bi izgubio sa 4:0 najmanje. Van Gal me strasno nervira zato sto je ekstremno nefleksibilan menadzer, on kako pocne utakmicu on je tako gura do kraja, cak i kada je svima jasno da ne ide. Poraz od Celsija proslog vikenda jeste uticao na tim, jeste tesko kad izgubis, a da ti je protivnik napravio jednu 100% priliku, ali ekipa ne sme ovoliko da padne. Nije izgovor ni sto je danas Evertonu sve islo od ruke, sve sto su sutnuli, a da nije islo direktno u De Heu njima je uslo, oni ce opusteno izgubiti bodove na sledece dve tekme, to uzmite kao siguricu, ali danas su izblamirali Van Gala, ne Junajted. Odbrana deluje amaterski u kljucnim situacijama, sva tri gola cist kriminal sto bi rekao moj nekadasnji trener. Kod prvog 0% zelje da se uzme lopta, onaj ni sam ne zna kako je dao gol. Kod 2:0 ljudi TRI PUTA ponavljaju isti korner i daju im gol na kraju, sta reci? Treci gol no comment, onako ni igraci drugologasa ne bi reagovali, igra se dok sudija ne svira, mada je onde jako diskutabilno koliko je Mertens bio blizu lopte da bi se pustila igra, ali to je cepidlacenje. Sledecu tekmu moraju da unakaze WBA zbog samopouzdanja, ovo ne sme da se ponovi nikad.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 26.04.2015
19:30

Sve se slažem sa tobom. Odličan komentar.

avatar
GGMU-Stefan
Sunday, 26.04.2015
19:49

Koji Mertens? :D

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 26.04.2015
16:36

zasluzen poraz everton bio bolji,ne mogu da vjerujem da su nas ove povrede izbacile iz forme i igre,toliko se osjeca ne igranje kerika jer blindu nije mjesto na zadnjem veznom i tu je bio glavni problem nije se moglo povezat izmedju odbrane i napada,treba nam zadnji vezni obavezno jer igra sa kerikom i bez njega nije ista nadam se da ce biti spreman za sledecu utakmicu i da runi nije povredjen,ide sad laksa utakmica na old trafordu...treba nastaviti igrat i privesti ovo prvenstvo kraju.

avatar
StormyLBZ
Sunday, 26.04.2015
16:36

Kako im je losa odbrana to je strasno pa bolje im je bilo da su ostavili barem jednog od Vidica ili Ferdinanda jer ovako je tuga i ocaj

avatar
NIKE
Sunday, 26.04.2015
16:35

Ovaj United ako hoće da se uključi u borbu za titulu sa Mourinhom iduće godine mora bar 5 ili 6 ekstra igrača da dovede, inače opet slijedi borba za 2-3-4 mjesto.

avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 26.04.2015
16:35

Prosto je nevjerovatno kako veliki timovi ove sezone igraju ocajno!Arsenal u prvom djelu,Junajted uzas,Liverpul jos gori,Siti katastrofa...I Celzi je nije uopste bio toliko dobar,imali su i oni dosta kikseva,ali to drugi timovi nisu koristili....Ovo je jedna od najgorih sezona sto se tice fudbala u istoriji Premijer Lige.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 26.04.2015
19:31
avatar
Đorđe Dangubić
Sunday, 26.04.2015
19:41

čelsi nije izgubio nijedan derbi (liverpul,man city, utd i arsenal)

avatar
Nikola M.
Sunday, 26.04.2015
16:35

Apsolutno zaslužena pobeda Evertona. Disciplinovana i organizovana igra domaćeg tima, vrlo sigurni u odbrani, stabilni tokom većeg dela meča. Strpljivo i pametno su igrali i nagrada je ovaj trijumf. Runi odsečen od tima, nije dobijao upotrebljive lopte, slaba njegova partija, Jang nije bio aktivan u tolikoj meri kao u nekim prošlim mečevima, Mata bled, Mekner vidno nesiguran, nema iskustva momak... Mnogo problema je Everton pravio Junajtedu kontranapadima, Junajted nije imao rešenja, nikakva konkretizacija u poslednjoj trećini napada... Da je Felaini realizovao onu izglednu šansu u kojoj se našao u sedmom minutu, možda bi utakmica krenula u nekom drugom pravcu... Junajted opet sebi zagorčava život sa ova dva uzastopna poraza...

avatar
R.V.P. #20
Sunday, 26.04.2015
22:38

To je ono što sam ti ja pričao za naše štopere, jedino što možemo da uradimo je da im toliko ubijemo samopouzdanje da njihov talenat nikad ne dođe do izražaja. Ne možeš tako mlade i neiskusne štopere koji su tek potpisali profesionalni ugovor da guraš u vatru na ovakvim gostovanjima. Ovo što se desilo danas može nažalost biti pogubno po MekNera, možemo samo da se nadamo da neće biti tako. Naša igra bez Kerika je jedna velika NULA, bez njega Erera i Felaini, pa posle i Mata nemaju dovoljno slobode u igri, jer imaju daleko više defanzivnih zadataka jer je Blind što se tiče igračkih kvaliteta MILJAMA ispod Kerika, to je jasno kao dan, Blind nije zadnji vezni i ne može glumiti zadnjeg veznog. Jednostavno igra Junajteda bez Kerika je negledljiva, vrlo je moguće da je čovek naš najvažniji igrač, i to se vidi.

avatar
R.V.P. #20
Tuesday, 28.04.2015
00:16

Pa naravno, žao mi je Van Gala, kažem, nije on kriv, kriva je uprava jer je pustila Vidića i Ferdinanda a nisu im dovedene adekvatne zamene. Mislim da Kerik neće biti spreman za WBA, a pročitao sam danas da se i Runi izgleda povredio, to bi tek bio hendikep, a WBA pod Pjulisom igra sjajno i veoma čvrsto, ako ne budu igrali Kerik i Runi biće jako teško.

avatar
Nikola M.
Sunday, 26.04.2015
23:16

Van Gal je prosto bio primoran da protiv Čelsija ubaci jednog štopera iz omladinskog pogona, pik je i na prošlom meču i danas protiv Evertona, pao na Meknera. Roho i Džons povređeni, Evans suspendovan, pa je bilo ili Mekner ili Bleket, treća opcija nije postojala. Igrom slučaja je morao on da igra, i upravo nas je to njegovo neiskustvo i koštalo. A za Kerika si totalno u pravu, svaka reč na mestu. Sa Kerikom je mnogo bolja i sigurnija sredina terena, kada on igra, Erera recimo, ima daleko veću slobodu u igri, rasterećeniji je, više dolazi do izražaja... Falio nam je Kerik mnogo u ova dva meča. Nadam se da će biti spreman za Vest Bromvič.

avatar
Sunday, 26.04.2015
16:33

Pre svega, cestitke ''Karamelama'' na ubedlivoj i potpuno zasluzenoj pobedi. Druga stvar-eto milion razloga za pojacanja na leto. Stoper (Humels) i desni bek (Klajn) HITNO, zadnji vezni (Gindogan, Kedira ili Vilijam Karvaljo), Depaj i dva napadaca (ako odu i Van Persi i Falkao). Onaj MekNer je, iako vrlo mlad, prava rupa od igraca. 5 i vise puta se lopta od njega odbila k'o od drveta. Nasa krila nisu dosla do izrazaja, a Valensija i So na klupu bez ikakve diskusije. Levog beka da igra Blind (uz rotaciju sa Soom), desnog beka moramo kupiti, a to ce biti Klajn (uz rotaciju sa Valensijom), zadnji vezni uz rotaciju sa Kerikom, a Mata, Depaj i Di Marija ispred tog zadnjeg veznog i Erere. U napadu Runi, ali moramo imati i dobru alternativu, nekog ''razbijaca'' poput Lakazeta ili Dzeksona Martineza. Kao sto gore napisah, sve moguce cestitke Evertonu na potpuno zasluzenoj pobedi. Nista, idemo dalje. ''Fenjerasi'' poput Vest Broma i Hala moramo dobiti lagano, i Palas takodje. Sa Arsenalom ce biti ''povuci-potegni'' ali ce nam se valjda do tada vratiti standardni igraci poput Kerika, Roha, pa i rupe Dzonsa itd...

avatar
R.V.P. #20
Sunday, 26.04.2015
22:32

Ne razumem stvarno kako možeš da kažeš da je MekNer rupa? To što dečko koji ne zna da istrese nos mora da igra jer je uprava tako olako pustila Vidića nije njegova krivica, zna se šta se radi sa mladim štoperima, sigurno ih ne guraš u vatru protiv Arsenala, Čelsija, Evertona i ne znam koga sve, kao što je to ove sezone bio slučaj sa MekNerom i Bleketom, već ih prvo pošalješ na pozajmicu u neki tim iz Čempionšipa, pa potom u premijerligaški tim, nikako da ih guraš u vatru čim potpišu profesionalni ugovor, jer se onda dešava ovo što se dešava. Nije naravno ni Van Galova krivica, on sa odbranom radi ono što može da radi, trenutno nema druge štopere osim Smolinga i MekNera koji igraju pod ogromnim pritiskom. Ovu utakmicu, kao i onu protiv Čelsija, smo izgubili zato što nije igrao Kerik, to je jasno kao dan. Čovek je možda i najvažniji naš igrač, protiv Totenhema je pojeo Eriksena, asistirao za gol, dao gol, protiv Liverpula je pojeo Kutinja i držao sredinu terena, a kad njega nema, ostali vezni igrači (Erera i Felaini) nemaju dovoljnu slobodu u igri i ne mogu da pokažu šta znaju. Što se tiče napadača tu se slažem, situacije sa Falkaom i Van Persijem se moraju rešiti. Odnosno Falkaa moraju da prodaju, a za Van Persija ne znam ni sam. Verovatno je najbolja opcija Kavani koji je evidentno nezadovoljan u PSŽ-u, Lakazet i Martinez nisu svetske klase kao Kavani, tj da budem iskren Lakazeta nisam ni pratio toliko, ali Martinez je daleko iza Kavanija. Depaj je preko potreban, Humels ili neki drugi štoper su preko potrebni, Klajn bi nam dobro došao, jer je Rafael non stop povređen, i jedan zadnji vezni, jer kad se Kerik povredi naša igra je NULA.

avatar
R.V.P. #20
Tuesday, 28.04.2015
00:14

Znam baš zato ti i kažem, uprava je kriva jer su olako pustili iskusne igrače kao što su Vida i Rio a nisu im doveli adekvatne zamene, zato je bezveze očekivati od ovako mladih štopera kao što su Bleket i MekNer da budu sigurni u odbrani kada igraju pored Smolinga koji je i sam nesiguran, a iskusniji je od njih. Humels takođe zna da kiksne, ali ne vidim bolju opciju za štopera, pritom on sam daje izjave kako bi želeo da pređe u Junajted, Klajn, Gindogan i Depaj će izgleda potpisati, ali Gindogan je rizik, prečesto se povređuje a Dortmund će tražiti ogroman novac za njega, ali dobro.

avatar
Monday, 27.04.2015
09:16

Pa cekaj, je l' nije ? Mlad je, to stoji, ali bas zbog ovakvih situacija nama hitno treba stoper. Ne moze se, jos uvek tinejdzer, gurati u vatru protiv Evertona. To ni u ludilu. Stouk i Everton za mene najtesnija gostovanja. Humels za stopera, Klajn desnog beka, Gindogan za zadnjeg veznog, napadac i Depaj. Jedva cekam leto.

avatar
Rejl
Sunday, 26.04.2015
16:32

Martinez prepisao taktiku od Murinja i usavršio je. Pustio posed njima ali zato ih nadigrao u svakom drugom segmentu. Perfektno odigrano od strane Evertona. Vreme je bilo da Junajted izgubi kad igra loše,sećam se samo kako su dobijali utakmice a nisu igrali ništa specijalno (prva na pamet mi je pala ona protiv Njukasla i onaj gol uz mnogo sreće).

avatar
skols18
Sunday, 26.04.2015
16:31

nema veze nije strasno izgubit..bice manco 3 na kraju sezone.iduce kolo nece siti pobedit totenhema.primetan je umor kod janga i mate.treba di marija sledeci mec da pocne.

avatar
Sunday, 26.04.2015
16:29

Nismo ni zasluzili bolje, povredjeni igraci nisu izgovor za onako losu igru, sad rukama i nogama da grabe za cetvrto mesto, sad se jasno vidi da nama zapravo najvise trebaju stoperi i desni bek mnogo vise od Depaja i Gundogana

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.04.2015
16:29

Pa sta? Imali su posjed haha

avatar
MUFC20
Sunday, 26.04.2015
17:47

Everton za razliku od plastike igra fudbal.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 26.04.2015
16:27

Tako to biva kad se izađe na teren misleći da su već pobijedili. Svaka čast Evertonu, ginuli su za svaku loptu, zaslužili su pobjedu u svakom smislu.

avatar
Sunday, 26.04.2015
16:25

Nismo mi toliko lose igrali koliko je Everton igrao dobro,sve cestitke Evertonu.

avatar
GGMU-Stefan
Sunday, 26.04.2015
18:59

Nije Everton igrao tako dobro koliko smo mi lose. :D

avatar
GGMU-Stefan
Monday, 27.04.2015
18:58

2 su ja mislim dovoljne.

avatar
Monday, 27.04.2015
15:30

Ja im skidam kapu,ostavili su srce na terenu,a mi usli kao da je mec dobijen,ove 4 preostale utakmice moramo dobiti.