Debakl Bosne, blamaža Bugara!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.11.2014.
22:45
Izvor: Sportske.net

Iako je večeras u Izraelu nastupila bez nekolicine standardnih reprezentativaca, selekcija Bosne i Hercegovine ponovo razočarala svoje navijače! Možda još veće razočaranje prireduili su Bugari svojim pristalicama, pošto nisu uspeli da savladaju Maltu.

Beta/AP Photo/Ariel Schalit
Beta/AP Photo/Ariel Schalit

Povezane vesti

Popularni ''Zmajevi'' su i dalje bez pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i, poput Srbije, već sada su došli u situaciju da ih mnogi otpisuju iz trke za ovo takmičenje.

Novi udarac BiH je doživela večeras u Izraelu, gde je selekcija Safeta Sušića poražena sa 3-0, pa posle četiri odigrana meča u kvalifikacijama ima samo dva osvojena boda.

Debakl ''Zmajeva'' njavio je Vermut u 36. minutu, da bi u samom finišu prvog poluvremena Damari duplirao prednost Izraela na 2-0!

Novi šok za goste usledio je početkom drugog dela igre, kada je Sunjić zaradio crveni karton, pa je postalo jasno da od nekakvog preokreta neće biti ništa.

Umesto toga, Izraelci su pobedu učinili još ubedljivojom, i to golom Zehavija u 70. minutu za konačnih 3-0.

U Grupi B, Izrael je sada prvi sa 9 bodova, sledi Vels sa 8, Kipar sa 6, pa Belgija sa 5. BiH je pretposlednja sa 2 boda, a Andora je bez bodova.



A serija senzacionalnih rezultata ovog vikenda nastavljena je i u Bugarskoj, gde je Malta uspela da šokira domaće i odnese kući jedan, ali za njih veoma vredan bod - 1:1!

Ovaj meč je odigran u Grupi H, očekivala se sigurna pobeda Bugara i kada je Galabinov u šestom minutu postigao vodeći gol, izgledalo je da iznenađenja neće biti.

Ali, to je bilo sve od domaćina, Failja je iz penala u 49. minutu izjednačio, a priliku da Bugarima ipak donese pobedu, prokockao je Popov, koji u 76. minutu nije iskoristio najstrožu kaznu na drugoj strani.

Ostalo je 1-1, ovo je Maltežanima prvi bod, a Bugarska sada ima 4 iz isto toliko mečeva.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joefcb
Monday, 17.11.2014
00:17

Sušiću daj otkaz dok ti ja nisam dao!!!

avatar
Adnan
Monday, 17.11.2014
02:40

Ne,neka sad ne daje otkaz.On je trebao da da otkaz vec poslije SP,a ako ne onda onda sigurno poslije utakmice sa Kiprom.Sad da daje otkaz kad smo manje vise otpisani,pa da dođe neko drugi i da se navijaci obruse na njega kad se ne plasiramo,ne.Otkaz ako nije dao poslije Kipra,nece ga dati ni protiv Izraela.

avatar
Boris Stjepic
Monday, 17.11.2014
00:04

Zukanović svaku utakmicu u Chievu standardan i odlicne partije pruza, Štilić među najboljim igračima poljske lige ali zbog Safeta oni nisu pozvani, iako bi oba igrača direktno u prvih 11 išla.
Poslije SP se trebao napraviti rez, novi selektor, čvrsta ruka, poziv samo najboljima, ali eto ovako necemo moći ni 3 mjesto, sramota....
Povrede su doprinijele ovakvom ishodu, ali i da nije tih povreda, nebi se mnogo toga promijenilo....

avatar
Sunday, 16.11.2014
23:58

Vels drugi?Jesmo se sa njima ono igrali kad je Miha, ne tako davno, bio selektor?Ili sam ih pomesao sa nekim?

avatar
LukaModric
Monday, 17.11.2014
00:48

da , od svakog su u grupi po par komada primili

avatar
Monday, 17.11.2014
15:43

A od koga najvise,Od Belgije, Hrvatske?

avatar
Semir Redzepi
Sunday, 16.11.2014
23:49

Staces kad imamo Del Boskea na klupi
igra covjek sa 6 veznih igraca bez napdaca pa nismo mi Spanija
umjesto dapozove napdaca koji rednovno reseta mreze po poljskoj i ceskoj on pozove Kvrzica jos izjavi nemam koga da pozovem